Vremea se schimbă radical în România și iarna lovește cu putere. Când revin ninsorile

Vremea se schimbă radical în România și iarna lovește cu putere. Când revin ninsorile

Vremea se schimbă brusc în țara noastră, iar meteorologii vin cu vești proaste pentru românii care preferă temperaturile calde. Un val de aer rece va pătrunde în România, iar în perioada următoare chiar putem să ne așteptăm la ninsori și lapoviță.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Potrivit informațiilor de la Antena 3 CNN, vremea din țara noastră urmează să se schimbe radical. După o perioadă în care ne-am bucurat de temperaturi plăcute, lucrurile urmează să se schimbe. Se pare că cea mai mare parte a continentului deja resimte efectele unui ciclon din Mediterana, iar în țări precum Franța, Germania, Italia, Croația și Suedia deja sunt furtuni serioase. Vântul în aceste țări suflă cu putere, iar în zonele montane deja sunt ninsori.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Iar, din păcate, meteorologii ne anunță că efectele acestui ciclon vor începe să fie resimțite și în țara noastră. Deocamdată, o masă de aer cald este prezentă în România, iar astăzi au fost înregistrate aproximativ 18 – 19 grade prin Banat și Crișana.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

În restul țării, temperaturile au fost puțin mai reci, iar în cursul zilei de mâine vremea rămâne frumoasă de-a lungul României. Se vor înregistra peste 10 grade, iar precipitațiile vor fi, practic, complet absente.

Cu toate acestea, lucrurile urmează să se schimbe dramatic începând de miercuri. O masă de aer rece urmează să pătrundă în țara noastră prin nordul Moldovei, iar de acolo va urma să se extindă și în Oltenia, Dobrogea, cât și în Muntenia. Temperaturile vor scădea dramatic, iar maximele nu ar trebui să depășească valorile de 3 – 4 grade Celsius, dar în unele zone pot ajunge până la 10 grade. În privința minimelor, se pare că acestea vor fi negative.

În zonele montane, se pare că este posibil să avem parte și de ninsori și lapoviță, iar pe măsură ce masa de aer rece se va extinde de-a lungul țării, este posibil ca aceste fenomene să se extindă și la altitudini mai mici. Miercuri și joi noapte, temperaturile minime pe timp de noapte vor fi negative.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191