Vulpița caută „portițe” să intre iar la TV! Dovada că nu a rupt legătura cu Antena 1

Vulpița caută „portițe” să intre iar la TV! Dovada că nu a rupt legătura cu Antena 1

Vulpița dă semne că ar vrea să revină pe micile ecrane, în cadrul emisiunii care a consacrat-o atât pe ea, cât și pe Viorel Stegaru, fostul soț. Ultima postare din social media a creat o serie de controverse și a lăsat loc interpretărilor. Cum s-a afișat femeia și mai ales în compania cui, află din rândurile de mai jos. 

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Cu toate că acum câteva săptămâni Veronica părăsise România, de această dată și-a luat prin surprindere fanii în urma postării unor imagini în care apare alături de 2 reporteri de la Acces Direct, semn că se pregătește de o revenire în televiziune.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Vulpița se pregătește să revină pe micile ecrane? 

Cu siguranță cei de acasă își amintesc susținerea pe care atât Radu Rotaru, cât și Doina Stinea le-au oferit-o foștilor soți Stegaru, îndeosebi Veronicăi, care a păstrat legătura cu oamenii din echipa Acces Direct chiar și după ce a renunțat la o viață în lumina reflectoarelor. 

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Femeia a postat în urmă cu doar câteva ore 2 fotografii pe InstaStory, în care apare în ele alături de Radu și Doina, reporteri Antena, în timp ce pregătesc noi surprize pentru fani. 

Veronica, o viață agitată după Acces Direct 

La scurt timp după ce Viorel și Veronica s-au retras din emisiune, femeia a rămas la scurt timp însărcinată cu cel de-al 3-lea copil, un băiețel pe care inițial Viorel nu a dorit să-l recunoască. 

Ulterior, relația cu Viorel a ajuns la final, iar ea a avut o altă relație care a durat câteva luni. După ce a eșuat din nou în iubire, Vulpița a luat decizia de a-și schimba viața. Acum câteva săptămâni postase pe Instagram imagini cu ea aranjată, și anunța că a părăsit România pentru o capitală europeană – Germania. Cu toate că foarte multe persoane au întrebat-o atunci care este motivul pentru care a luat această decizie și cu ce urma să se ocupe, femeia a ales să lase anumite întrebări fără răspuns.

„Mai bine singură decât așa”, spunea Veronica în dreptul unor imagini postate pe rețelele de socializare în care apărea tristă. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191