Vulpița l-a dat uitării pe Viorel. Și-a abandonat familia și s-a afișat deja cu noul iubit!

Vulpița l-a dat uitării pe Viorel. Și-a abandonat familia și s-a afișat deja cu noul iubit!

Nici nu a dat bine naștere celui de-al treilea copil, căci recent despărțită de Viorel, Veronica nu a mai stat mult pe gânduri și s-a refugiat în brațele altui bărbat. Nu a avut nicio reținere în a posta imagini din intimitatea lor în mediul online, în ciuda controverselor pe care le poate stârni o astfel de acțiune. 

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Viorel și Veronica Stegaru, ex-vedetele Antenei 1, i-au încântat sau i-au înfuriat – după caz- pe cei de acasă, cu telenovela lor care luase o mare amploare pe vremea când apărea pe ecranele micului televizor, în cadrul emisiunii care i-a consacrat: Acces Direct. 

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Veronica Stegaru iubește din nou 

Dacă pe atunci se iubeau cu patimă, dădeau dovadă de o gelozie peste limitele normale și aveau parte de împăcări, de parcă nimic nu se întâmplase, viața lor a luat o altă întorsătură, la scurt timp după ce au renunțat la celebritate. 

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Veronica a devenit mamă pentru a treia oară, aducând pe lume un băiețel, rodul iubirii dintre ea și Viorel. Timpul a dovedit că dragostea lor nu a fost atât de puternică, întrucât au decis să meargă pe drumuri separate: Viorel ocupându-se de copii, iar Veronica fugind în brațele altui bărbat. 

Recent, pe contul acesteia de Instagram a apărut o fotografie care a stârnit revoltă în rândul internauților. Veronica și noul bărbat cu care își împarte viața par mai fericiți ca niciodată. Dumitru Cătălin este numele noului iubit al Vulpiței, și se mai cunoaște faptul că este mult mai în vârstă decât ea, potrivit informațiilor apărute în presă. 

Cel de-al treilea copil a rămas în grija statului 

Nou-născutul familiei Stegaru a rămas în grija statului, în timp ce Viorel se ocupă de creșterea celor doi copii mai mari. Chiar astăzi Maria, fiica lor a mers în clasa zero, alături de ea fiind doar tatăl ei. 

Veronica a dat dovadă de indiferență și în urmă cu doar o lună de zile, când micuța și-a celebrat ziua, în timp fără a primi nici măcar un telefon din partea celei care i-a dat viață. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191