Vulpița și-a făcut tatuaj! Veronica Stegaru și-a uimit fanii / FOTO

Vulpița și-a făcut tatuaj! Veronica Stegaru și-a uimit fanii / FOTO

Vulpita și-a uimit fanii cu ultima apariție! Veronica Stegaru, cunoscută pentru aparițiile sale mondene din cadrul emisiunii Acces Direct, a decis că este momentul perfect pentru a-și face o schimbare. Soția în acte a lui Viorel Stegaru și-a fcaut tatuaj.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

După ce a născut, Vulpița, pe numele ei real Veronica Stegaru, a uimit întreg showbiz-ul românesc după ce a apărut la brațul unui alt bărbat pe rețelele sociale. Ei bine, în timp ce pare că și-a găsit liniștea alături de noul iubit, Viorel Stegaru, soțul ei în acte, se ocupă cu creșterea copiilor.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Vulpița apelat la o nouă schimbare

Pare că este anul schimbărilor în viața Veronicăi Stegaru! După ce a luat pe toată lumea prin surpindere, atunci când s-a afișat la brațul altui bărbat, Vulpița continuă să își uimească urmăritorii de pe Instagram.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Potrivit ultimei sale apariții din mediul online, mai exact un clip video în care dansează, publicat pe rețelele sociale, Veronica Stegaru apare pe mână cu un semn ce pare a fi, mai mult ca sigur, un tatuaj.

Totodată, din imaginile postate chiar de ea se poate observa că soția lui Viorel Stegaru are un tatuaj de dimensiuni mici.

Viorel Stegaru, după ce Vulpița s-a afișat cu noul iubit

În urmă cu puțin timp, la scurt timp după ce s-a aflat că Veronica și Viorel Stegaru nu mai formează un cuplu, bărbatul s-a ocupat exclusiv de creșterea celor doi copii, spunând că Vulpița nu s-a mai interesat de copii și chiar a uitat de ziua de naștere a fiicei sale.

Mai exact, la doar o zi distanță, Viorel Stegaru a postat o imagine, dar și câteva versuri din melodia „Nostalgia”, a artistei Ami, moment în care dă de înțeles că ar suferi după Vulpița, care are deja o relație cu un alt bărbat.

Mi-ai rupt inimaȘi de atunci e la tineMelancolie,După ani și aniTe-ai întors la ”, sunt versurile postate de Viorel Stegaru, pe Instagram.

CITEȘTE ȘI: Celebra Vulpița are probleme mari cu legea. Veronica Stegaru a ajuns în fața magistraților și va fi pedepsită!

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191