Vulpița și noul iubit, ipostaze tandre. Declarația de dragoste pe care i-a făcut-o Veronica Stegaru bărbatului: „Te iubesc” / FOTO

Vulpița și noul iubit, ipostaze tandre. Declarația de dragoste pe care i-a făcut-o Veronica Stegaru bărbatului: „Te iubesc” / FOTO

Vulpița pare că l-a dat uitării pe Viorel Stegaru și are un nou iubit. Veronica Stegaru și actualul partener s-au mai afișat și în trecut împreună, mai exact în urmă cu o lună, iar de curând, Vulpița a postat o altă imagine cu noul iubit.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

După ce s-a zvonit că Veronica Stegaru are un nou iubit, la care s-ar fi refugiat după ce a născut pentru a treia oară, noile imagini postate de Vulpița par să întărească aceste zvonuri.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Vulpița, declarație de dragoste pentru noul iubit

În urmă cu aproape o lună, Vulpița s-a afișat alături de un bărbat, despre care s-a zvonit că este noul ei iubit, după despărțirea de Viorel Stegaru.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

De curând, Veronica Stegaru a postat o imagine alături de același bărbat, semn că au o relație. La postare respectivă, Vulpița a adăugat și un scurt mesaj, atunci când își mărturisește dragostea pentru noul partener.

Zvonuri că Vulpița are un nou iubit au apărut și imediat după ce a devenit mamă pentru a treia oară, atunci când s-a speculat că Veronica Stegaru s-a refugiat la actualul iubit, în contextul în care tatăl celui de-al treilea copil ar fi chiar Viorel.

Veronica Stegaru a uitat de ziua de naștere a fiicei sale. Maria a tot așteptat un telefon din partea mamei

La începutul lunii septembrie, fiica Veronicăi Stegaru și-a sărbătorit ziua de naștere, iar Vulpița a uitat de acest moment important. Viorel Stegaru a fost supărat că fosta soție nici măcar nu și-a sunat fiica, deși Maria abia așteaptă să îi audă vocea mamei.

De când Viorel Stegaru se ocupă de creșterea celor doi copii, Vulpița nu s-ar mai fi interesat de soarta lor, lucru care nu a fost deloc pe placul lui Viorel. Bărbatul și-ar fi dorit ca mama copiilor lui să se implice activ în creșterea micuților, dar nu s-ar fi întâmplat așa. În urmă cu aproape trei luni, Vulpița a adus pe lume cel de-al treilea copil, un băiețel căruia i-a pus numele Ștefan, și a fost la un pas de a rămâne fără bebeluș.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191