Wilmark a fost în Spania special pentru concertul lui Marc Anthony! „La 50 și ceva de ani cântă și arată într-un mare fel!”

Wilmark a fost în Spania special pentru concertul lui Marc Anthony! „La 50 și ceva de ani cântă și arată într-un mare fel!”

Are „sangre caliente” și vibrează la tot ce este latino, așa că nu a stat deloc pe gânduri atunci când a văzut că unul dintre artiștii săi preferați, Marc Anthony, concertează la Valencia.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Wilmark (47 de ani) și-a luat soția și gașca de prieteni și au plecat într-o frumoasă escapadă, un city break în Spania. Ce a ieșit și cum a fost ne-a povestit chiar el pentru Click!

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Ai fost în Spania, la concertul lui Marc Anthony!

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Am fost într-un city break în Valencia. Unul dintre artiștii mei preferați, ai noștri ai comunității latine, a fost într-un tur în Europa și a fost ocazia perfectă să o iau pe Ioana, iubita mea, și să mergem acolo să ne distrăm. Am fost o gașcă de 12 persoane, am dansat, am cântat, am băut apă de Valencia.

A fost, așa, pe sufletul tău?

Da, foarte frumos, a fost o organizare foarte bună, iar Marc Anthony poți să zici ce vrei despre acest bărbat care la 50 și ceva de ani cântă și arată într-un mare fel.

Vara asta e aglomerată pentru tine!

Vara asta ne mutăm la mare cursurile de dans. Vă așteptam, suntem pe Litoral la două dintre cele mai cunoscute resorturi, avem spectacole, prezentare de evenimente, show de Brasil.

O să fie și Salsa Week la mare!

Da, pe 13-19 august va fi Festivalul, la Mamaia. Este un eveniment unde aducem artiști internaționali, cei mai buni dansatori din lume și pe partea de bachata și pe partea de kizomba, concerte de bachata, cursuri de dans în timpul zilei, petreceri la piscină și la plajă.

Timp pentru tine mai ai?

Acesta e timpul meu, acesta este timpul care mă face pe mine fericit, pentru că multe dintre activitățile pe care le fac, le fac împreună cu familia. Familia e tot timpul alături de mine, de fapt ce am construit, am construit împreună.

Cu copiii unde mergeți în vacanță?

Copilul mic își dorește Real Madrid, deci vom merge la Madrid, mai ales că este un pasionat de jamon, chiar mi-a șoptit la ureche: “Papi, nu ar fi bine să mergem în Spania?”. Cred că acolo va fi.

Acasă la tine, în Columbia, când mergi?

Asta va fi mai greu cel puțin anul acesta, nu cred că ajung. În urma evenimentului nefericit de anul trecut cu tata, parcă nu prea îmi mai vine să merg în Columbia. Dar, probabil la anul va trebui să merg acolo.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191