Wizz Air renunţă la zborurile spre trei destinaţii din Europa, de la sfârşitul lunii octombrie

Wizz Air renunţă la zborurile spre trei destinaţii din Europa, de la sfârşitul lunii octombrie

Compania maghiară a anunţat la sfârşitul lunii septembrie că va suspenda mai multe rute spre şi dinspre aeroporturile din Bucureşti şi Cluj-Napoca. Astfel, de la sfârşitul lunii octombrie, Wizz Air nu va mai efectua, temporar, zboruri spre mai multe destinaţii din Europa şi Arabia Saudită, potrivit BoardingPass.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Potrvit sursei citate, rutele suspendate în sezonul de iarnă 2023/2024 sunt: Cluj Napoca – Bari, Cluj Napoca – Catania și Cluj Napoca – Liverpool. De asemenea, compania low-cost a anunţat că va renunţa temporar şi la cursele din Otopeni spre Riyadh (Arabia Saudită).

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Şi în luna septembrie, compania aeriană a anulat mai multe zboruri spre destinaţii preferate de români, precum Nisa, Liverpool, Italia, dar şi Antalya, Bari şi Abu Dhabi.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191