Wrs și Emilian, marii câștigători ai sezonului 19 „Te cunosc de undeva”. Au pus mâna pe premiul de 15.000 de euro

Wrs și Emilian, marii câștigători ai sezonului 19 „Te cunosc de undeva”. Au pus mâna pe premiul de 15.000 de euro

Sezonul 19 „Te cunosc de undeva” a avut o finală cu totul explozivă! Fanii emisiunii au putut vedea, în ultima „bătălie”, cele mai tari 4 cupluri de artiști printre care și WRS și Emilian. Fostul reprezentant al României la Eurovision, WRS și Emilian, au fost cei câștigători. Ei au obținut premiul de de euro!

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Marea finală a sezonului 19 „Te cunosc de undeva” a fost cât se poate de strânsă și a fost câștigată de WRS și Emilian. Artiștii au luptat pentru premiul de de euro pus în joc și pentru titlul de câștigători. Transformările celor doi artiști au fost atât pe placul juraților, cât și pe placul celor care nu au apucat să ajungă în marea finală. Deși lupta a fost destul de strânsă, marii câștigători au fost WRS și Emilian! Personajele în care s-au metamorfozat cei doi au fost apreciate pe deplin, iar acest lucru le-a adus, firește, premiul de de euro. Cei doi au intrat în pielea lui Michael Jackson și au făcut un așa de bine personaj încât i-a surprins cu totul pe jurații emisiunii, Cristi Iacob, Andreea Bălan, Mihai Petre, Ozana Barabancea și Aurelian Temișan.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Și nu numai că au cântat că regele Michael Jackson dar au și semănat foarte bine cu acesta. Cristina Stroe a plâns și le-a mulțumit celor doi colegi care au făcut cu adevărat show. ”A fost greu. Omul nu stă o secundă pe loc. Dansează mult. Sunt niște mișcări grele”, au spus cei doi când i-au întrebat Pepe dacă a fost greu. WRS a povestit că au luat o sală de dans separat ca să repete mai mult. Mihai Petre a spus că Emilian are și zâmbetul solistului. ”Eu mi-am făcut cruce, pentru că m-ați surprins!”, a spus și jurata Ozana Barabancea. Cei doi soliști au fost foarte aproape de personaj, îmbrăcați și machiați.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

WRS a primit însă o provocare în plus și cu „o greutate” semnificativă pentru că a venit chiar de la colegul său, Emilian. Totul a pornit de la referința pe care ruleta le-a oferit-o: melodia „They Don’t Care About Us“, lansată de Michael Jackson. În fața juraților, WRS a mărturisit cu ce s-a confruntat. „Sunt niște chestii pe care trebuie să le repeți mult ca să îți intre flow-ul… Emilian n-avea nimic. (….). Ne-am luat o sală de dans extra, ca să repetăm și a venit, după ce a stat două zile încontinuu pe YouTube la «How to dance like Michael Jackson (: Cum să dansezi ca Michael Jackson)». Și a venit, își gândise fiecare pas, vă jur! Eu am rămas: «Trebuie să țin pasul cu ăsta acum». Este extraordinar, felicitări, ești tare rău!“, i-a spus WRS colegului său de echipă.

Cei doi finaliști s-au pregătit sârguincios și la orele de actorie. „Sunt două referințe: este o revoltă, o revoltă spusă cu voce tare și privind planeta asta în ochi… pe vinovați, în ochi. Are un ritm extraordinar și are o putere de a rosti cuvintele – este o singură gură care vorbește despre toate durerile lumii“, a afirmat Adriana Trandafir la antrenamente. „Michael Jackson – nu se putea mai bine, sincer! Din punctul meu de vedere, e un personaj cu greutate foarte mare și, pe lângă treaba asta, e foarte mult de lucru, e foarte greu (…). Este un personaj colosal, omul ăla nu stă o secundă pe scenă, mie asta mi se pare cel mai greu“ , a subliniat Emilian.

Nici el și nici WRS nu au stat o secundă pe scena „Te cunosc de undeva!”, unde au avut un performance de excepție care a fost trăit la maximă intensitate de toți cei din platoul de filmare. „Este cea mai mare aglomerație posibilă de detalii. Când am văzut referința, m-am crucit și m-am rugat pentru voi, pentru că mi se pare o provocare extremă. (…). Voi ajungeți să fiți naturali studiind o referință, ceea ce mi se pare o abilitate fantastică“, a declarat Mihai Petre, iar Andreea Bălan a exclamat: „Asta înseamnă performanță: să studiați mult mai mult și separat, și împreună. Și voi, în seara asta, chiar ați făcut o super performanță. Mi se pare cel ai bun moment al vostru, ever!“.

Este a două oară la rând când cei doi soliști câștigă ”Te cunosc de undeva” și cei mai buni concurenți. Să sperăm că îi vom mai vedea pe WRS și Emilian în această formulă. Și poate, de ce nu, să vedem și un duet între cei doi artiști, un featuring.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191