Xonia, prima reacție după ce a fost prinsă beată și drogată la volan. Cum se scuză artista: „Nu încurajez asemenea comportamente”

Xonia, prima reacție după ce a fost prinsă beată și drogată la volan. Cum se scuză artista: „Nu încurajez asemenea comportamente”

Astăzi, 23 iunie, cântăreaţa Xonia (33 de ani), pe numele real Loredana Sachelaru, a fost prinsă conducând sub influența băuturilor alcoolice și a unor substanțe interzise, în jurul orei , dis-de-dimineață. Cu puțin timp în urmă, artista a ținut să publice un mesaj în mediul online, pe pagina sa personală de Instagram, pentru a le mărturisi fanilor că nu a consumat substanțe interzise.

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

Declarația Xoniei 

Referitor la întâmplarea intens mediatizată în ceea ce mă privește, vreau să vă asigur de întreaga mea bună credință, precum și de faptul că niciodată, în nicio împrejurare, nu am consumat substanțe interzise și nu încurajez asemenea comportamente. Din acest motiv m-am deplasat la în vederea prelevării de probe biologice, pentru a face dovada contrară. Am convingerea că rezultatul testelor biologice vor evidenția lipsa unor astfel de substanțe, urmând ca organele statului să stabilească explicația pentru care dispozitivul de control inițial a furnizat indicii false sau eronate, ori care sunt factorii care pot influența un astfel de rezultat.

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

Cu mult anterior de a mă urca la volan consumasem o cantitate mică de vin. În ceea ce privește consumul de băuturi alcoolice, astfel cum am declarat și în fața autorităților, cu mult anterior de a mă urca la volan consumasem o cantitate mică de vin și am considerat, în mod greșit, se pare, că după trecerea unui interval de timp, alcoolul s-ar fi eliminat. O astfel de apreciere eronată este o greșeală, pe care mi-o asum și nicidecum o sfidare a legii. Nu recomand nimănui să procedeze astfel. Sunt un om onest și așa voi continua să fiu. Până la primirea rezultatelor și finalizarea procedurilor legale, vă rog să-mi respectați decizia de a nu vorbi despre acest aspect. Vă mulțumesc pentru înțelegere!”, a mărturisit cântăreața Xonia, pe pagina sa personală de Instagram.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Xonia, prinsă beată și drogată la volan

Astăzi, în jurul orei dimineața, cântăreaţa Xonia, care va împlini duminică 34 de ani de ani a fost prinsă pe Bulevardul Barbu Văcărescu de către un echipaj de la Poliţia Rutieră, care efectua controale de rutină, conducând sub influența băuturilor alcoolice și a unor substanțe interzise. Testată cu aparatul Alcooltest, rezultatul preliminar a arătat o alcolemie în aerul respirat de 0,25 la mie. În acest caz, a fost vorba despre o contravenție, iar cântăreața a fost amendată cu cel puțin de lei.

De asemenea, artista nu avea dreptul să șofeze pe drumurile din țară, nu avea un permisul valabil decât pentru Australia. Pe numele ei au fost deschise două dosare penale, unul pentru că a condus sub influenţa substanţelor interzise, celălalt pentru că nu avea drept de conducere.

La data de 23 Iunie , în jurul orei , polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Brigada Rutieră, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au procedat la oprirea unui autovehicul condus de către o femeie, pe o stradă din sectorul 2. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că persoana care conducea autovehiculul se afla sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise, dar și că nu avea dreptul de a conduce pe teritoriul României.  În acest context, a fost deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute de art. 336 alin. 2 și art. 335 alin. 2 din Codul Penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, se arată într-un comunicat al poliției.  

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191