Xtra Night Show. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat! Cei doi au dat uitării trecutul și au decis să o ia de la capăt / VIDEO

Xtra Night Show. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat! Cei doi au dat uitării trecutul și au decis să o ia de la capăt / VIDEO

La ei dragostea plutește în aer! Potrivit Xtra Night Show, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat! Cei doi îndrăgostiți din showbiz-ul românesc au dat uitării trecutul și au decis să o ia de la capăt.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu sunt două dintre cele mai mondene apariții din showbiz-ul de la noi. Cunoscuți de o țară întreagă, cu certuri și împăcări, cei doi trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din showbiz-ul de la noi.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

S-au împăcat Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Ei bine, și dacă în urmă cu câteva zile Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu anunțau despărțirea, iată că ei nu au putut sta prea mult timp departe unul de celălalt și s-au întors unul la altul. De această dată mai repede decât ne-am fi astaptat.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Așadar, noi vă spunem, împăcarea a avut loc recent, potrivit unor surse ale emisiunii Xtra Night Show.

Gabi Bădălău vrea să încheie scandalul cu Claudia Pătrășcanu

În urma procesului intentat de Claudia Patrășcanu în fața instanței, cu privire la procura pe care o cere din partea fostului ei soț pentru a pleca cu cei doi copii în afara țării, acesta a decis să îi dea acordul fostei partenere ca ea să plece cu micuții luna aceasta la Paris.

Ei bine, omul de afaceri o lasă Claudia Patrășcanu să plece cu copii în Franța, însă, singurul amendament pentru care nu și-a dat acordul ca fosta soție să nu părăsească țara și în luna noiembrie, atunci când ea avea de gând să își ducă băieții la Istanbul, asta pentru că la acea dată este ziua unuia dintre copii, iar afaceristul vrea să o petreacă alături de el.

Mai mult decât atât, Gabi Bădălau i-a dat și o sumă acesteia pentru a pleca cu cei mici la Paris.

CITEȘTE ȘI: Gabi Bădălău iubește din nou? Ce a dat de înțeles afaceristul, după despărțirea de Bianca Drăgușanu / FOTO

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191