Xtra Night Show. Care este relația dintre Laurențiu Reghecampf și fiul său, Bebeto. Anamaria Prodan îl acuză că nu este un tată implicat: „Eu l-am crescut”

Xtra Night Show. Care este relația dintre Laurențiu Reghecampf și fiul său, Bebeto. Anamaria Prodan îl acuză că nu este un tată implicat: „Eu l-am crescut”

Laurențiu Reghecampf a oferit informații în exclusivitate la Xtra Night Show. Antrenorul spune care este relația dintre el și Laurențiu Jr., mai ales că este acuzat că nu își face îndatoririle de tată.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Laurențiu Reghecampf este tatăl a patru copii frumoși. În ceea ce privește relația cu Bebeto, fiul său și al Anamariei Prodan, impresara îl acuză că nu îșface îndatoririle pe care le are. Pe de altă parte, antrenorul a oferit câteva detalii importante cu privire la băiatul său.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Laurențiu Reghecmapf nu vrea să-l implice pe Bebeto în scandalul lor

Laurențiu Reghecampf este în procese cu mama copilului său de peste trei ani. În această perioadă, antrenorul a preferat să stea cât mai departe de Bebeto pentru a nu-l implica în acest scandalurile dintre el și sexy impresara.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

După procesul de astăzi, Laurențiu Reghecampf a oferit mai multe declarații despre relația pe care o are cu fiul său. Cu toate că are un program stabilit de judecătorie, a preferat să nu-l folosească pentru a nu-i face rău adolescentului. Își dorește să aibă o discuție serioască cu băiatul după ce se vor finaliza atât divorțul, cât și partajul dintre el și Anamaria Prodan.

„Evit discuțiile de față cu Bebeto”

Laurențiu Reghecampf nu a participat nici la serbarea de final de an al adolescentului său, iar Anamaria Prodan l-a acuzat că nu ar fi un tată dedicat. Antrenorul se apără că nu a fost invitat și a preferat să fie cât mai discret în aparițiile sale.

Alături de Bebeto a fost Anamaria Prodan alături de iubitul ei, Ronald Gavril. Antrenorul este convins că fiul său îl iubește nespus și așteaptă să treacă perioada grea pentru a putea relua legătura cu tatăl său. Laurențiu Reghecampf își dorește ca adolescentul său să fie fericit și linitști, fără să mai fie martor la scandalul dintre cei doi.

CITEȘTE ȘI: De ce nu mai este Corina Caciuc martor în divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Explicațiile avocatului impresarei: „A recunoscut că…”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191