Xtra Night Show. Carmen Harra, despre eclipsa de Soare de ieri, 8 aprilie. Ce consecințe poate avea un astfel de fenomen: „Este o descărcare energetică”

Xtra Night Show. Carmen Harra, despre eclipsa de Soare de ieri, 8 aprilie. Ce consecințe poate avea un astfel de fenomen: „Este o descărcare energetică”

Ieri a avut loc eclipsa de Soare, fenomenul care a durat patru minute și 28 de secunde. Nu a fost vizibil în România, ci doar din Mexic până în Statele Unite ale Americii și Canada. Despre această eclipsă, considerată una dintre cele mai importante din acest an, Carmen Harra spune că poate avea un impact major.

Mircea Cosma, sfat pentru politicienii prahoveni: „Dacă nu aveți aceste răspunsuri, nu mai candidați prin acest județ!”

Chiar dacă la prima vedere, cei mai mulți cred că o eclipsă de Soare nu are cum să îi afecteze, specialiștii au o altă părere și spun că este un fenomen important, care vine la pachet și cu o serie de consecințe. Aceeași părere o are și Carmen Harra, care spune că, în general, după o eclipsă, trebuie să fim mai atenți la alegerile pe care le facem.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Carmen Harra a explicat faptul că orice fenomen vine cu o încărcătură vibrațională, energetică. Acest lucru înseamnă că în perioada următoare pot să apară schimbări în viețile tuturor, mai ales evenimente karmice, favorizate și de faptul că 2024 este un an karmic, format din cifre pare și feminine.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191