Xtra Night Show. De ce nu a mai cântat Daniela Gyorfi la nunta lui Alin Oprea cu Medana. Artistul a invitat mai mulți colegi de breaslă / VIDEO

Xtra Night Show. De ce nu a mai cântat Daniela Gyorfi la nunta lui Alin Oprea cu Medana. Artistul a invitat mai mulți colegi de breaslă / VIDEO

În urmă cu trei zile, Alin Oprea și Medana s-au căsătorit religios. După ceremonia emoționantă, cei doi, alături de invitați, au petrecut la un restaurant de lux din Otopeni. Printre cei care au fost la nuntă se numără și Daniela Gyorfi, cea care spune că nu a mai cântat la eveniment.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Alin Oprea și Medana și-au dorit o petrecere pe cinste și au organizat evenimentul fiind atenți la cele mai mici detalii. Artistul și-a dorit alături mai mulți colegi de breaslă, printre care și Daniela Gyorfi, cea care ar fi trebuit să le cânte la nuntă.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Daniela Gyorfi urma să întrețină atmosfera la petrecere, dar nu a mai cântat

Invitată în platoul Xtra Night Show, artista a povestit că a venit de la un alt eveniment la nunta celor doi și că a stat ceva timp, cu gândul că, la un moment dat, va cânta. Artista crede că programul s-a decalat, asta pentru că nici o parte din nași nu au cântat la eveniment, așa cum era planificat. În cadrul petrecerii, a avut loc și o lansare de carte, volum scris de Medana și care surprinde povestea de dragoste cu Alin Oprea.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

„Nu a fost neapărat că nu am apucat eu să cânt. Nu au mai apucat mai mulți să cânte. Eu nu am stat la masă. Eu am venit de la un spectacol, am avut la Odobești și fiind colegi, am zis să vin. Puteam să stau la masă, că doamna Maria Dragomiroiu și domnul Bebe, soțul dumneai, ne-au invitat la masă, cu Ionuț Dolănescu și soția. Nici Ionuț nu a apucat să cânte, nici doamna Maria, multă lume. El are foarte mulți colegi. Nu m-am dus ca mesean. Probabil că s-a decalat. Am înțeles că au mai fost niște evenimente la nuntă, s-a lansat o carte”, a spus Daniela Gyorfi, la Xtra Night Show.

Artistul și soția lui au avut 500 de invitați la nuntă

Chiar dacă nu a stat până dimineață, Daniela Gyorfi spune că petrecerea a fost una pe cinste. Cât despre faptul că nu a mai putut să cânte, artista spune că nu a fost deranjată, fiind conștientă că era aproape imposibil ca toți cei 30 de colegi de breaslă să urce pe scenă într-un timp scurt.

„Am stat cât am stat. Probabil că dacă stăteam până la 04:00, 05:00, cântam, dar nu ai cum să stai la 30 de artiști să cânți. A fost o nuntă foarte frumoasă. Florin Axinte a fost unul dintre nași și am văzut că s-a ocupat de organizare, pentru că e clar că ca mire și ca mireasa că e foarte greu”, a mai spus artista, la Xtra Night Show.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191