Xtra Night Show. În ce investește Deea Maxer cei mai mulți bani. Vedeta a recunoscut care este cea mai mare pasiune a ei: „Economisesc oricât” / VIDEO

Xtra Night Show. În ce investește Deea Maxer cei mai mulți bani. Vedeta a recunoscut care este cea mai mare pasiune a ei: „Economisesc oricât” / VIDEO

Deea Mater are și ea o mare pasiune, la fel ca orice altă femeie. Însă, printre investițiile mari ale fostei soții a lui Dinu Maxer nu se numără gențile scumpe sau pantofii. Mai mult, vedeta are aceleași preferințe cu cele ale iubitului ei, Robert Doilea. În ce investește Deea Maxer cei mai mulți bani.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Deea Maxer și Robert Drilea trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragiste din showbiz-ul de la noi. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată, iar asta se vede cu fiecare apariție publică pe care cei doi o au.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

În ce investește Deea Maxer cei mai mulți bani

În urmă cu puțin timp, în cadrul unui interviu, acordat în exclusivitate pentru Xtra Night Show, Deea Maxer a vorbit despre marea ei pasiune. Vedeta a precizat în ce investește cei mai mulți bani, iar pantofii și rochiile de brand nu se numără printre pasiunile ei.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

De cealaltă pate, Robert Dirlea a precizat că și el este adeptul vacanțelor, însă, preferă să investească mai mult în mașini și motociclete.

Robert Drilea, declarație de dragoste pentru Deea Maxer, în direct

În cadrul aceluiași interviu, Robert Drilea a ținut să îi facă iubitei sale o declarație de dragoste, indirectă, motiv pentru care a precizat ce înseamnă viața lui de când se află într-o relație cu frumoasa brunetă.

CITEȘTE ȘI: Deea Maxer, aspru judecată de oameni, după ce și-a refăcut viața alături de Robert Drilea, la scurt timp după divorț! Cum a reușit vedeta să treacă peste momentele dificile: ”M-au afectat foarte tare”

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191