Xtra Night Show. Maria și Antonio de la„Mireasa”, dezvăluiri despre sarcină. Cei doi concurenți așteaptă cu nerăbdare momentul: „Doamne ajută!” / VIDEO

Xtra Night Show. Maria și Antonio de la„Mireasa”, dezvăluiri despre sarcină. Cei doi concurenți așteaptă cu nerăbdare momentul: „Doamne ajută!” / VIDEO

În cadrul emisiunii de azi, de la Xtra Night Show, Maria și Antonio de la „Mireasa” au făcut dezvăluiri prețioase despre sarcină. Cei doi concurenți așteaptă cu nerăbdare momentul. Iată ce mărturisiri au făcut!

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Maria și Antonio au câștigat sezonul 7 Mireasa, reușind să obțină un procent de 28,38% din voturi. La scurt timp după Finala show-ului matrimonial, cei doi au publicat imagini împreună. Fata a publicat, de asemena, imagini cu fiul ei, Amir, căruia i-a transmis: „Te iubesc”.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Maria și Antonio de la„Mireasa”, dezvăluiri despre sarcină

Întrebați ce au de gând sa facă în perioada următoare, cei doi au precizat că urmează să plece, pentru o perioadă scurtă de timp, în Anglia, pentru a munci.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Noi vrem să plecăm în Anglia. Vrem să muncim acolo pentru o perioadă, eu acolo am locuit. Eu pot și să conduc acolo.”, a declarat Antonio, fostul concurent al sezonului 7 „Mireasa” în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Și eu am locuit forțe mulți ani în Anglia. Da, am reluat cursurile de canto. Eu am mai făcut cursuri, timp de doi ani de zile și aș vrea să reiau această activitate. Aș dori să fac o carieră din acest lucru.”, a precizat Maria de la „Mireasa”.

Cât despre planurile mari de viitor, cei doi au mărturisit ca nu se grăbesc sa facă acest pas, însă sunt deschiși dacă acest lucru se va întâmpla.

Deocamnadata mai așteptăm, sunt anumite probleme de sănătate și nici nu este timpul. Mai întâi să realizăm anumite lucruri. Dar dacă Dumnezeu ni-l dă, Doamne ajută!”, au mai dezvăluit cei doi foști concurenți de la „Mireasa”.

Maria și Antonio sunt câștigătorii premiului de de euro

Maria și Antonio sunt doi dintre foștii concurenți ai sezonului cu numărul șapte, al emisiunii „Mireasa”. În finala emisiunii, care a avut loc la data de 10 iulie 2023, cei doi au spus „DA!” în fața primarului.

Mai mult decât atât, ei au fost și câștigătorii premiului de de euro. Cei doi și-au făcut jurăminte emoționante înainte să semneze certificatul de căsătorie.

N-am să-ți promit pentru totdeauna, însă îmi doresc să te iubesc cât ne permite viața”, a spus Maria.

Când am fost în cele mai urâte ipostaze tu ai fost lângă mine. Uneori mă gândesc că ești prea bună pentru mine. Îți jur că te voi respecta, te voi înțelege și voi fi sincer și corect toată viața”, a spus Antonio.

CITEȘTE ȘI: Cum a surprins-o Antonio pe Maria de la Mireasa, cu ocazia aniversării căsniciei. Cei doi au sărbătorit o lună de la cununia civilă / VIDEO

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191