Xtra Night Show. Oana Zăvoranu s-a simțit umilită de Alex Ashraf! Fostul soț și-a lăsat amanta să îi conducă mașina de lux: ”Am acceptat această mizerie” / VIDEO

Xtra Night Show. Oana Zăvoranu s-a simțit umilită de Alex Ashraf! Fostul soț și-a lăsat amanta să îi conducă mașina de lux: ”Am acceptat această mizerie” / VIDEO

Oana Zăvoranu trece prin cele mai grele momente ale vieții sale din ultimii ani! Vedeta a aflat detalii incredibile despre ce făcea Alex Ashraf când o înșela cu amanata! Bruneta s-a simțit umilită de el când acesta și-a lăsat noua cucerire să îi conducă mașina de lux, chiar dacă aceasta aparține Oanei Zăvoranu!

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Divorțul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf a devenit cel mai mediatizat subiect al momentului, iar dezvăluirile despre relația extraconjugală a lui sunt din ce în ce mai controversate! Vedeta a făcut mărturisiri neașteptate despre ce făcea Alex Ashraf cu amanta lui, în timp ce forma un cuplu cu Oana Zăvoranu!

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Oana Zăvoranu s-a simțit umilită de Alex Ashraf

Se pare că Alex Ashraf ar fi făcut tot ce a putut să îi intre în grații femeii care l-a cucerit. Nu doar că a fost acuzat că a cheltuit banii pe care îi avea împreună cu Oana Zăvoranu pentru a-i cumpăra amantei apartament, mașină și pentru a-i plăti operațiile estetice, conform , dar acesta a folosit și mașina soției sale ca să o impresioneze.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Oana Zăvoranu a mărturisit că s-a simțit umilită de Alex Ashraf când a aflat că și-a scos amanta la plimbare cu mașina vedetei, care valorează o mulțime de bani.

Acesta ar fi lăsat-o pe noua lui iubită să și conducă bolidul de lux, iar bruneta a fost profund dezamăgită când a aflat toate aceste detalii revoltătoare despre relația extraconjugală a soțului ei.

Amanta lui Alex Ashraf ar fi fost afectată de scandal

După ce s-a aflat că are o relație cu soțul Oanei Zăvoranu, tânăra a ajuns în mijlocul unui scandal de proporții în lumea mondenă din România. Se pare că acest lucru nu ar fi fost tocmai în beneficiul ei, având în vedere gesturile pe care le-a făcut în ultimele ore.

Aceasta și-a închis contul de pe TikTok, o platformă pe care își petrecea foarte mult timp, unde posta videoclipuri sexy și unde l-ar fi cunoscut pe actualul ei iubit, Alex Ashraf. Din informațiile pe care Oana Zăvoranu le are, cei doi ar avea o relație de peste un an.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191