Zi de sărbătoare în familia lui Hatice! Concurenta de la Mireasa, mesaj emoționant pentru mama ei: ”Vă iubim” / FOTO

Zi de sărbătoare în familia lui Hatice! Concurenta de la Mireasa, mesaj emoționant pentru mama ei: ”Vă iubim” / FOTO

Este zi de sărbătoare în familia lui Hatice! Concurenta de la Mireasa își sărbătorește, astăzi, mama. Aceasta i-a transmis un mesaj emoționant femeii care i-a dat viață și a postat o imagine cu părinții ei. Cei doi au stat departe de ochii curioșilor după emisiune.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Concurenta de la Mireasa are o familie frumoasă, de care este tare mândră. Părinții ei au apărut la televizor în finala emisiunii, când fiica lor s-a căsătorit. Ei bine, Hatice nu a uitat de ziua onomastică a mamei sale, pentru care a transmis un mesaj special. Concurenta are o relație apropiată cu aceasta, după cum a declarat chiar ea.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Hatice de la Mireasa își sărbătorește mama

Hatice este una dintre cele mai controversate concurente de la Mireasa. Tânăra are un trecut tumultos, a stat o perioadă departe de familia ei și a fost înconjurată de droguri și oameni periculoși. Însă, lucrurile s-au așezat în viața ei în cele din urmă, iar acum are o viață exact așa cum și-a dorit în momentele grele.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Ei bine, se pare că acest lucru nu i-a afectat relația cu mama și tatăl ei. Cei doi au fost prezenți la nunta ei din finala Mireasa și au o relație apropiată.

Acest lucru s-a văzut și în mesajul pe care l-a scris pentru mama ei de ziua ei onomastică, în care a exprimat cât de mult o iubește. Hatice este foarte atașată de părinții ei, care sunt fericiți să o vadă împlinită alături de Mihai.

Cu ce se ocupă acum Hatice și Mihai Grosu

Cei doi concurenți au început o poveste de dragoste într-un moment neașteptat în emisiunea Mireasa, iar acum formează o familie frumoasă. Hatice și Mihai Grosu au fost în vacanțe, iar ea a reluat munca. Concurentul încă nu s-a întors în sala de sport, acolo unde își câștigă existența.

”Avem un apartament și stăm noi doi. Momentan nu am făcut mare lucru, ea cu munca și unghiile, mediul online. În rest, stăm să ne plimbăm, am fost la munte și la mare. Nu ( nu și-a reluat activitatea de antrenor) nu am început sala, dacă sunt mereu plecat. Au fost momente bune și momente rele, tot ce contează e că suntem acum aici împreună.”, a declarat Mihai Grosu, la Mireasa.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191