Zi importanta pentru mediul de afaceri din Prahova. Diplomati din 8 tari din Asia de Sud-Est, in vizita la Ploiesti

Zi importanta pentru mediul de afaceri din Prahova. Diplomati din 8 tari din Asia de Sud-Est, in vizita la Ploiesti

Camera de Comerț și Industrie Prahova – organizația cu rol de promovare, apărare şi susţinere a intereselor economice ale comunităţii românești de afaceri în raport cu autorităţile publice şi cu organismele din ţară şi din străinătate, a dovedit inclusiv prin întâlnirea organizată astăzi, că își îndeplinește atribuțiile în domeniu, la cele mai înalte standarde.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Domnul prefect Virgiliu Daniel Nanu și domnul subprefect Emil Drăgănescu au participat în această dimineață, la invitația domnului președinte Aurelian Gogulescu, la întâlnirea ce a deschis vizita importantă în județul Prahova a unui grup de înalți diplomați care reprezintă în România țările din Asia de Sud-Est : China, Indonezia, Iran, Japonia, Malaezia, Pakistan, Thailanda, Vietnam.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Un moment de o reală importanță atunci când ne raportăm la puterea economică pe care o reprezintă fiecare dintre cele opt țări reprezentate astăzi în județul nostru. Inițativa se înscrie în seria de acțiuni desfășurate de CCI Prahova menite sǎ promoveze mediul de afaceri local peste hotare dar și să sprijine identificarea de noi piețe de desfacere sau aprovizionare în contextul profundelor schimbări geo-politice care au loc la nivel internațional.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Activitatea economică efervescentă a județului Prahova evidențiazǎ oportunitatea acestei vizite, care se concentrează asupra cunoașterii reciproce și cooperarii bilaterale atât în domeniul economic, cât și în cel academic și administrativ.

„Mă bucur nespus că prin această întâlnire ce are loc in prima lună a anului, avem posibilitatea de a da startul activităților diplomatice care să promoveze mediul de afaceri local, dar mai ales, valorile prahovene in intreaga lume.

Apreciez participarea și interesul dumneavoastră pentru județul nostru și sper ca anul 2023 să ne surprindă cu noutăți și rezultate cât mai bune pentru consolidarea relațiilor de cooperare (…)

Avem nevoie să sporim încrederea reciprocă, să aprofundăm cooperarea și să consolidăm schimburile interpersonale și culturale pentru a promova dezvoltarea stabilă și sănătoasă a diverselor parteneriate și pe această cale, doresc să vi asigur de o cooperare deschisă și onestă cu Instituția Prefectului Prahova” a transmis prefectul judeţului la întâlnirea de astăzi.

Comunicat Prefectura Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191