Ziua Educației, marcată de Primaria Ploieşti în cel mai frumos mod: zeci de elevi olimpici, premiați cu diplome si bani

Ziua Educației, marcată de Primaria Ploieşti în cel mai frumos mod: zeci de elevi olimpici, premiați cu diplome si bani

Primăria Municipiului Ploiești și Consiliul Local al Municipiului Ploiești au premiat, astăzi, câștigătorii ploieșteni ai olimpiadelor și concursurilor aflate în calendarul Ministerului Educației, derulate la nivel național și internațional, în cursul anului școlar 2022-2023, în cadrul unei festivități de premiere, care s-a desfășurat la Sala mare a Teatrului “Toma Caragiu”.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Într-o atmosferă specială, reprezentanții administrației publice locale au recompensat, cu diplome de excelență și premii în bani, profesorii îndrumători și elevii ploieșteni, câștigători ai competițiilor amintite.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Valoarea totală a premiilor acordate de către Primăria Municipiului Ploiești a fost de 96.350 lei.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Titlurile de “Profesorul anului” și “Elevul anului” în învățământul preuniversitar ploieștean au fost conferite domnișoarei profesor Vasile Ștefania Alexandra, profesor de neogreacă în cadrul Colegiului Național “Mihai Viteazul” Ploiești, respectiv elevei Bușagă Maria din cadrul Colegiului Național “I.L.Caragiale” Ploiești.

Ziua Mondială a Educației a fost marcată, astfel, de către municipalitatea ploieșteană, din dorința de a li se recunoaște elevilor și cadrelor didactice, din comunitatea ploieșteană, rezultatele deosebite câștigate prin dăruire și perseverență.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191