Zodia care începe săptămâna 29 ianuarie – 4 februarie cu portofelul plin. Primește suma de bani pe care o aștepta de multă vreme

Zodia care începe săptămâna 29 ianuarie – 4 februarie cu portofelul plin. Primește suma de bani pe care o aștepta de multă vreme

Deja ne apropiem de finalul lunii ianuarie, iar pentru o zodie anume această perioadă de tranziție va fi una încununată de succes! Acești nativi vor primi o sumă de bani pe care o așteptau de multă vreme și pe care deja se temeau că nu o vor mai vedea vreodată!

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

După cum putem vedea dacă aruncăm o privire în calendar, deja ne apropiem de finalul lunii ianuarie, iar perioada de tranziție din această perioadă va fi marcată de unele schimbări astrologice. Pentru unii nativi, finalul lui ianuarie poate însemna destul de mult stres și alergătură, însă pentru o zodie anume, lucrurile vor sta cu totul altfel!

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Mai precis, nativii din zodia Scorpion vor avea o perioadă incredibilă, mai ales pe plan financiar! Este foarte posibil ca eforturile acestora la locul de muncă să fie recunoscute de către șefii lor, iar începutul lui februarie să vină cu o mărire de salariu la care nici nu mai sperau!

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

În plus, este foarte posibil ca scorpionii să înceapă noi proiecte în această perioadă, iar astrele îi vor sprijini la fiecare pas.

De asemenea, este foarte posibil ca în această perioadă, astrele să le aducă acei bani pe care scorpionii îi așteptau de atât de mult timp. Fie că este vorba despre o moștenire, o sumă primită în urma unui proces, ori, de ce nu, un câștig la Loto, niște bani pe care scorpionii îi așteptau de mult pot să le apară în față, în această perioadă.

Nativii din Scorpion vor avea noroc și la capitolul sănătate, în perioada dintre 29 ianuarie și 4 februarie. Ei vor păși în februarie plini de energie și de ambiție, iar indiferet de cât de mult vor fi nevoiți să alerge în această perioadă, nu vor resimți deloc efortul.

În privința relațiilor, lucrurile vor fi liniștite pentru scorpioni, însă există un mic risc ca propriul ego să îi pună în fața unor certuri cu persoana dragă.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191