Zodia care își va pierde partenerul în luna noiembrie. Finalul anului aduce doar vești triste pentru acești nativi

Zodia care își va pierde partenerul în luna noiembrie. Finalul anului aduce doar vești triste pentru acești nativi

Ne aflăm în luna noiembrie, iar sezonul rece se apropie cu pași rapizi. Iarna aproape că bate la ușă, iar acest lucru nu vine cu vești bune pentru nativii din Horoscop. Mai mult, finalul anului 2023 aduce multe vești în defavoarea unei zodii, iar asta pentru că se anunță pierderi pe sectorul amoros. Iată ghinioniștii zodiacului pe final de 2023!

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Astrele vin zilnic cu vești pentru cele 12 zodii din Horoscop. Un nativ șarmant va simți cu putere tăioasă impactul separării, aducând cu ele lacrimi, reproșuri și o profundă durere în inimi, pe finalul acestui an. Toate veștile primite vor fi în defavoarea lor în următoarea perioadă.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Zodia care își va pierde partenerul în luna noiembrie

Berbec

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Zodia Berbec este una dintre cele mai încăpățânate zodii dintre toate cele 12 din întreg Horoscopul. Ei bine, încăpățânat și întreprinzător, nativul acestei zodii își urmează propriul drum și poate fi chiar îndărătnic.

Mai mult decât atât, un Berbec autentic este vioi, întreprinzator și plin de entuziasm pentru tot ce e nou. În schimb, cel născut sub acest semn zodiacal se simte deseori în largul sau în situații clare, însă nu-i plac ocolișurile și ambiguitățile. Berbecul are chiar aptitudini tehnice și practice.

Totodată, aspectul negativ al zodiei Berbec este excesul de zel, care poate deveni dăunător. Puțini știu, însă nativul Berbec poate fi brutal, furios și chiar certăreț.

Se pare că finalul anului 2023 aduce doar vești triste pentru acești nativi

Finalul anului 2023 vine pentru Berbec că o perioadă dificilă și tumultuoasă, mai ales în domeniul relațiilor. În cazul nativilor implicați în relații, despărțirea care se ivește va fi cu atât mai devastatoare cu cât relația a fost una intensă și pasională.

Chiar dacă această separare va fi dureroasă, va aduce și o lecție importantă, iar asta pentru că Berbecii vor învăța că iubirea nu este întotdeauna suficientă pentru a menține o relație și că eliberarea de legăturile toxice poate aduce în final eliberarea și creșterea personală.

CITEȘTE ȘI: Trei zodii feminine care se îndrăgostesc în luna noiembrie. Nativele vor fi cu adevărat fericite

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191