Zodia care va avea parte de ghinion pe finalul anului 2023. Nativii sunt urmăriți de eșec

Zodia care va avea parte de ghinion pe finalul anului 2023. Nativii sunt urmăriți de eșec

Finalul acestui an nu vine cu vești prea bune pentru nativii din zodiac. O zodie din Horoscop a început anul cu dreptul, dar îl va termina cu stângul. Se vor vărsa lacrimi amare din partea unui nativ, iar asta pentru că nu a fost atent în ultimul timp la comportamentul său. Iată cine este ghinionistul următoarei perioade.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Astrele vin zilnic cu vești pentru zodiile din Horoscop. Iată că, acum, un nativ va duce greul, iar asta pentru că veștile venite din partea astrelor pe finalul acestui an nu se anunță a fi tocmai unele plăcute.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

O zodie din Horoscop va avea parte de ghinion pe finalul anului 2023

Leu

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Zodia Leu este una dintre cele mai impunătoare zodii din întreg Horoscopul. Fără doar și poate, nativul din zodia Leu este încrezator în propriile forțe, mândru, generos, știe să își reprezinte interesele, îi place să atragă atenția și poate fi condescendent.

Mai mult, cei născuți sub acest semn zodiacal al Leului sunt conștienți de propria valoare și sunt mereu preocupați ca meritele să le fie recunoscute în mod corespunzător și să iasă în evidență.

Nativul Leu are o mare nevoie de respect și este, totodată, ambițios și creativ. Leul știe să își creeze apariții de efect, este drept și mărinimos.

Ei sunt nativii care sunt urmăriți de eșec

De foarte multe ori, nativul din zodia Leu poate părea arogant. La ei auto-admirația îi poate costa simpatia celor din jur. Celor născuți sub zodia Leului le plac aparițiile teatrale, iar în familie tinde să adopte rolul de stapân.

Cu toate acestea, sentimentele sale puternice îl pot duce pe nativul Leu la speculații și aventură. Poate fi egoist când te aștepți mai puțin.

Ei bine, perioada aceasta de final de an pare că nu este a lor. Astrele anunță că vor întâmpina o situație dificilă în viața de cuplu, iar neînțelegerile vor aduce chiar despărțirea.

Nativii Leu se vor confruntă cu probleme și la locul de muncă, acolo unde vor fi nevoiți să iasă în evidență dacă nu vor să se afle în căutarea altui job.

CITEȘTE ȘI: Ei sunt cei mai buni tătici în funcție de zodie. Vor fi un exemplu pentru ceilalți

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191