Zodia care va avea parte de o întâlnire romantică pe finalul lunii august. Nativii ar trebui să își asculte intuiția

Zodia care va avea parte de o întâlnire romantică pe finalul lunii august. Nativii ar trebui să își asculte intuiția

Ne aflăm în ultima lună din această vară, iar astrele au pregătit câteva vești pentru perioada ce urmează. Dacă până acum nativii au avut parte de vești mai puțin bune, iată că, acum, este timpul să afle și ce câștiguri vor primi din partea astrelor. Perioada ce urmează va fi una bună pentru nativii din Horoscop, iar asta pentru că unora li se pregătește o întâlnire romantică pe finalul lunii august.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Nativii unei zodii sunt favorizați de aste în zona întâlnirilor romantice în această perioadă, în schimb alții sunt sfătuiți să-și asculte intuiția pentru a rezolva o problemă.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Zodia care va avea parte de o întâlnire romantică pe finalul lunii august

Săgetător

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Zodia Săgetător este una dintre cele mai complicate zodii dintre toate cele 12 din întreg Horoscopul. Știm bine că nativul din zodia Săgetător este prietenos, pasionat, tolerant, îi place libertatea și aventura. Totodată, el poate fi extravagant și necioplit.

Mai mult decât atât, nativul Săgetător este călăuzit de idealuri, pâna când se hotărăște să se retragă într-o poziție socială sigură. El este amabil, deschis, optimist, însă, poate fi, însa, și extrem de arogant.

În același timp, succesele nativului Săgetător se datorează atât intuiției, cât și disponibilității de acțiune și mobilității. Pe lângă acestea, tgalentul sau organizatoric e remarcabil. Săgetătorul este de neclintit în principiile sale fundamentale, care sunt adevărul și dreptatea. Cei născuți sub acest semn zodiacal sunt luptători cinstiți, care iubesc sportul și natura, marinimosi față de sine și față de ceilalți.

Ei sunt nativii care ar trebui să își asculte intuiția

Deseori, nativul Săgetător mai înclina spre capriciu, risipă, fanfaronadă și speculație. În perioada ce urmează, aveți două situtii în care puteți fi puși.

Ori puteți intra în conflicte cu partenerii, iar asta dacă nu faceți compromisuri asupra detaliilor sau discuțiilor nesemnificative, ori, în cazul în care sunteți singuri, veți avea parte de o întâlnire romantică. Toate acestea vor fi aspectate pe finalul lunii august.

CITEȘTE ȘI: Trei zodii care se îmbogățesc în această toamnă. Pentru ei orice dorință va deveni realitate

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191