Zodia care va câștiga o sumă colosală la Loto toamna aceasta! Norocul se ține lanț de acești nativi

Zodia care va câștiga o sumă colosală la Loto toamna aceasta! Norocul se ține lanț de acești nativi

Astrele vin zilnic cu vești pentru nativii din Horoscop. În perioada următoare, multe zodii vor avea noroc, însă doar o zodie din cele 12 ale Horoscopului va avea foarte mult noroc la bani. Acest nativ din zodiac fie va primi o moștenire, fie va câștiga la Loto sau la jocurile de noroc. Iată ce spun astrologii!

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Toamna acaeasta este una a norocului pentru cele mai multe dintre zodiile din Horoscop! Un nativ va fi foarte fericit și asta după ce va câștiga la Loto sau la jocurile de noroc în următoarea perioadă care se anunță a fi una grozavă din toate punctele de vedere.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Zodia care va câștiga o sumă colosală la Loto toamna aceasta

Capricorn

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Zodia Capricorn este una dintre cele mai serioase, dar și muncitoare zodii dintre toate cele 12 ale Horoscopului. Știm despre nativul Capricorn că este disciplinat, loial, serios, practic și se orientează către succes.

Mai mult, el are un puternic simț al realității și se concentrează asupra esențialului, este sârguincios, perseverent, econom și foarte corect.

Cei născuți sub acest semn zodiacal sunt oameni pe care te poți baza din toate punctele de vedere. Un Capricorn are aptitudini pentru profesiuni ca inginer, administrator, constructor sau meșteșugar.

Norocul se ține lanț de acești nativi

Acest nativ din zodiac va avea foarte mult noroc la bani, astfel că el își va permite tot ce își dorește. În perioada care urmează, Capricornul are șanse mari să primească o moștenire mare din partea familiei, iar asta îl va ajuta să-și îndeplinească toate visurile pe care le are.

Își va permite chiar și o vacanță exclusivistă, iar asta îl va face foarte fericit și împlinit din toate punctele de vedere.

CITEȘTE ȘI: Două zodii feminine care se vor despărți de partener în luna octombrie. Vor trece prin cea mai grea perioadă

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191