Zodia care va vărsă lacrimi amare. Va avea de plătit o lecție karmică până la finalul lui ianuarie

Zodia care va vărsă lacrimi amare. Va avea de plătit o lecție karmică până la finalul lui ianuarie

Karma vine și își face datoria instantaneu, indiferent oricine-ai fi sau ce ai face. O zodie din horoscop face plata în fața destinului în prima lună a anului 2024. Vezi dacă te regăsești și tu în acest semn zodiacal. 

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Dorința Fecioarelor de a-și organiza viața după bunul plac, fără a cântări măcar puțin consecințele pe care le pot avea acțiunile lor îndeosebi în viața celor din jurul lor. 

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Fecioarele fac plata karmică. Le va durea sufletul 

Despre persoanele născute în acest semn zodiacal cunoaștem faptul că au tendința de a ignora sentimentele persoanelor din jurul lor, din cauza dorinței de a se pune doar pe ele pe primul loc. 

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Tendința lor de a explora și a acționa pe baza dorințelor primare i-a determinat să facă niște greșeli destul de serioase, fără a se pune în pielea personajului. 

Din fericire pentru ei, căci vor observa că evenimentele neplăcute din perioada următoare sunt necesare, își vor spăla păcatele în fața destinului, dar mai ales a celor pe care i-au rănit. 

Așadar, astrele și Universul încep deja să le transmită mici semnale că anumite lucruri deja nu mai funcționează pe un făgaș normal în viața lor

 Fecioarele vor experimenta o situația dramatică în perioada următoare 

Acești nativi vor experimenta un episod destul de inconfortabil, însă atunci își vor aminti de un moment în care a făcut pe cineva din trecutul lor să experimenteze aceleași neplăceri. 

Mai concret, pentru ca Fecioarele să își deblocheze energiile negative și să înceapă un nou capitol al vieții lor vor fi nevoite să își îndrepte păcatele, în ciuda ambiției și a revoltei de care unii nativi pot da dovadă. 

Fecioarele vor cunoaște o perioadă de renaștere 

Nativii care se simt cu musca pe căciulă și știu că nu întotdeauna au avut coloană vertebrală, dar pentru care vor răspunde curând, vor începe un proces de dezvoltare personală și spirituală, totul pentru binele lor și, automat, al celorlalți.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191