Zodia ghinionistă a lunii decembrie. Acești nativi trebuie să renunțe la planurile importante

Zodia ghinionistă a lunii decembrie. Acești nativi trebuie să renunțe la planurile importante

Luna decembrie vine cu diverse vești pentru cele 12 zodii ale horoscopului. Ei bine, pentru o zodie vine cu vești proaste. Un nativ din zodiac va fi foarte ghinionist în următoarea perioadă a anului 2023. Persoanele născute sub acest semn zodiacal trebuie să renunțe la planurile importante pe care le au. Iată despre cine din zodiac este vorba, dar și ce îi așteaptă pe acești nativi!

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

Există o zodie din cele 12 ale horoscopului care va fi foarte ghinionistă în luna decembrie. Persoanele născute sub acest semn zodiacal vor suferi foarte mult și vor ajunge să fie dezamăgite. Despre ce nativi din zodiac este vorba și ce le-au rezervat astrele pentru următoarea perioadă.

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

Capricorn

Nativul ghinionist al lunii decembrie este Capricornul. Acești nativi din zodiac va avea ghinion pe toate planurile: sentimental, profesional și financiar. Ei trebuie să renunțe la planurile importante pe care le au.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Persoanele născute sub semnul zodiei Capricorn nu au șanse să-și găsească sufletul pereche în luna decembrie. Zodiile din horoscop care se află într-o relație vor trece printr-o despărțire și vor suferi foarte mult din dragoste.

Zodia Capricorn va rămâne fără loc de muncă în următoarea perioadă. Ea nu a mai dat randament la job, astfel că superiorii lor au observat și se gândesc serios să ia măsurile necesare. Dacă nu vor mai avea loc de muncă, aceste zodii din horoscop vor rămâne și fără bani.

Cu toate că vor trece prin multe momente grele și vor fi nevoiți să renunțe la planurile lor importante, acești nativi din zodiac își vor reveni repede și vor lua totul de la 0 începând cu anul 2024.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191