Zodia urmărită de ghinion în această toamnă. Naivii se vor confrunta cu probleme la tot pasul

Zodia urmărită de ghinion în această toamnă. Naivii se vor confrunta cu probleme la tot pasul

Pentur că ne aflăm în ultimele zile ale acestei veri, astrele îi atenționează pe nativii din Horoscop, asta pentru că finalul acestui sezon le va aduce multe momente triste. Mai mult decât atât, nativii acestor zodii vor fi urmați de ghinion pe toate planurile, astfel că nu este recomandat să își pună în aplicare ideile noi.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Pentur ca ne aflam in ultimele zile ale acestei veri, astrele ii atenționează pe nativii din Horoscop, asta pentru ca finalul acestui sezon le va aduce multe momente triste. Mai mult decat atat, nativii acestor zodii vor fi urmați de ghinion pe toate planurile, astfel că nu este recomandat să își pună în aplicare ideile noi.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Zodia urmărită de ghinion în această toamnă

Gemeni

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Zodia Gemeni este una dintre cele mai încăpățânate zodii dintre toate cele 12 zodii din întreg Horoscopul. Ei bine, este deja cunoscut faptul că, nativul Gemeni este sensibil, energic, comunicativ, iubește schimbările; este sociabil, dar adesea indecis.

Totodată, un nativ al zodiei Gemeni este mobil, se adaptează ușor, este curios, interesat de multe lucruri, este mediatorul înnascut. El este extrem de sociabil și caută permanent latura veselă a vieții.

Pe de altă parte, bunătatea, talentul diplomatic și negustoresc și ușurință în exprimare îi permit să abordeze cu succes multe domenii. Nativului Gemeni i se poate reproșa orice în afara faptului că ar fi plicticos.

Ei sunt naivii care se vor confrunta cu probleme la tot pasul

În cazul în care interesele de moment sunt prea puternice, atunci nativul Gemeni se orientează după cum bate vântul. Totodată, un adevărat nativ din zodia Gemeni fuge după doi iepuri și își schimbă comportamentul în funcție de starea de spirit.

Acesta este, poate, și motivul pentru care, de cele mai multe ori, este nehotarât și instabil, nu e întotdeauna ordonat și statornic în viață. Defectele cele mai frecvente ale nativului din zodia Gemeni sunt agitația, lipsa concentrării și infidelitatea, motivate de temperamentul sanguin.

Toamna aceasta, cei născuți sub acest semn zodiacal, sau cei care au această zodie în ascendent, vor fi urmăriți de ghinion la tot pasul. Mare grijă la persoanele cu care vă afișați și ce le spuneți. S-ar putea să folosească totul împotriva voastră mai târziu.

CITEȘTE ȘI: Lună plină în Pești, 30 august. Cum va fi afectată fiecare zodie în parte

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191