Zodia vedetă a lunii octombrie. Acești nativi vor avea noroc pe toate planurile

Zodia vedetă a lunii octombrie. Acești nativi vor avea noroc pe toate planurile

Luna octombrie vine cu vești bune pentru toate zodiile din horoscop, însă pentru o singură zodie din cele 12 va veni cu vești excelente. Persoanele născute sub acest semn zodiacal vor fi vedetele lunii octombrie. Acești nativi din zodiac vor avea noroc pe toate planurile și se vor bucura din plin de ceea ce le oferă viața. Iată despre ce zodie este vorba și vezi dacă ești chiar tu norocoasa lunii următoare!

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

O zodie din cele 12 ale horoscopului va fi vedetă în luna octombrie. Acest nativ din zodiac se va bucura cu adevărat de noroc pe toate planurile. Despre cine din zodiac este vorba și ce îl așteaptă pe acest nativ.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Leu

Zodia vedetă a lunii octombrie este Leul. Acest nativ din zodiac adoră să fie în centrul atenției, iar el va reuși să facă asta luna următoare. Ei vor fi în prim-plan și se vor bucura din plin de tot ceea ce le oferă viața.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Persoanele născute sub semnul zodiei Leu vor avea noroc în iubire. Cei care nu sunt într-o relație își vor găsi marea iubire luna următoare, iar cei care formează un cuplu vor trece la pasul următorul, astfel că fie se vor căsători, fie vor face un copil. Ele au planuri serioase pentru următoarea perioadă a anului.

Aceste zodii din horoscop vor avea mult succes pe plan financiar și profesional. Zodia Leu va câștiga mulți bani la locul de muncă și asta pentru că și-a dat silința, iar superiorii lor au observat asta. Ele vor fi în centrul atenției la job și toți ochii vor fi pe acestea.

În luna octombrie, nativii zodiei Leu vor experimenta o serie de succese în toate aspectele vieții lor. Ei vor fi în centrul atenției și vor străluci din toate punctele de vedere. Acești nativi din zodiac vor cuceri inimile celor din jurul lor și vor reuși să inspire admirație și respect.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191