Zodiile afectate de Leonide. Ploaia de meteoriți va fi norocoasă pentru nativii acestor zodii

Zodiile afectate de Leonide. Ploaia de meteoriți va fi norocoasă pentru nativii acestor zodii

În această perioadă putem vedea pe cer Leonidele, una dintre cele mai spectaculoase ploi de meteoriți din an. Ei bine, ea va avea un vârf de intensitate pe 17 – 18 noiembrie, iar această perioadă va fi marcată de fluctuații puternice, pe plan astral. Pentru trei zodii anume, urmează câteva zile norocoase!

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

În această perioadă, până pe 2 decembrie, putem vedea pe cer Leonidele, una dintre cele mai spectaculoase ploi de meteoriți din an. Ei bine, ea va avea un vârf de intensitate pe 17 – 18 noiembrie, iar această perioadă va fi marcată de fluctuații puternice, pe plan astral.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Cu toate acestea, pentru trei zodii anume, aceste schimbări haotice ale energiilor astrale vor fi, în final, benefice! Zilele următoare pot fi extrem de bune, pentru nativii acestor trei semne.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Zodiile care vor avea noroc datorită Leonidelor. Urmează câteva zile importante în viața lor!

Leu

Pentru nativii din zodia Leu urmează câteva zile în care își vor analiza atent viața pe care o au, cât și visele pentru care au muncit atât de mult de-a lungul anilor. Ei bine, deși nu vor fi tocmai mulțumiți de realizările lor de până acum, leii vor dobândi un suflu puternic de forță și vor deveni mai energici și concentrați ca oricând, sperând să își transforme visul în realitate.

Scorpion

Pentru nativii din Scorpion, Leonidele le vor aduce în viață o surpriză la care nu s-ar fi gândit niciodată. Inițial, pot să aibă impresia că ceva la locul de muncă nu va merge deloc bine, iar proiectul lor va fi în pericol. Cu toate acestea, astrele vor întoarce rapid situația cu susul în jos, iar scorpionii vor vedea că tot răul a mers spre bine. În final, este posibil chiar ca aceștia să primească o avansare la locul de muncă.

Pești

Pentru pești, o zodie plină de visători și oameni care trăiesc toate emoțiile cu intensitate, ploaia de meteoriți le va accentua și mai mult aceste trăsături. Peștii vor avea câteva zile pline de melancolie, însă nu este exclus ca astrele să le aducă în viață o persoană alături de care pot începe o relație frumoasă, de lungă durată. Tot ce trebuie peștii să facă este să nu ignore coincidențele din viața lor.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191