Zodiile care au probleme financiare în săptămâna 3 – 9 Iulie. Ghinioanele se țin lanț de ele!

Zodiile care au probleme financiare în săptămâna 3 – 9 Iulie. Ghinioanele se țin lanț de ele!

Prima săptămână a lunii iulie vine cu vești nu tocmai plăcute pentru trei zodii ale horoscopului. Este vorba de partea financiară, care poate fi afectată, astfel că și planurile lor pot fi date peste cap. 

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Dacă faci parte din zodia Scorpion, Leu sau Pești, trebuie să știi că previziunile astrelor pentru perioada 3 – 9 iulie nu sunt printre cele mai favorabile, întrucât există șanse mari să te confrunți cu probleme financiare. Acordă o mai mare atenție finanțelor tale și evită să cheltuiești bani inutil. 

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Scorpionii pot plăti o datorie mai veche 

Persoanele născute în acest semn zodiacal pot rămâne cu ușurință fără o sumă consistentă de bani, întrucât o datorie mai veche pe care o au va trebui plătită. 

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Această veste vine într-un moment nefavorabil pentru Scorpioni, căci mulți și-au făcut anumite planuri în care urmau să investească sume mari de bani, sau chiar au făcut asta. Indiferent de context însă, datoria pe care o au față de o persoane nu mai poate fi amânată la nesfâșit, asfel că acești nativi trebuie să-și gestioneze cu mare atenția banii care le vor rămâne. 

Leii pot da greș în afaceri 

Persoane mânate de dorința aprigă de a reuși, Leii pot avea tendința să acționeze impulsiv, să nu ia în considerare dezavantajele care pot apăre atunci când se hotărăsc să demareze un proiect. 

Astrele le recomandă să se gândească mai bine înainte de a semna orice document care prevede înființarea unei afaceri sau o posibilă asociere cu un partener de afaceri și să-și păzească mult mai bine finanțele. 

Peștii pot cheltui bani cu nemiluita 

Fie că se apropie un eveniment important pentru ei, fie că se pregătesc să ofere un cadou persoanei dragi, Peștii nu ar trebui să profite de sumele de bani de care dispun, ci să aleagă, în schimb, să facă investițiile necesare, nu să arunce cu banii pe fereastră doar pentru a impresiona. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191