Zodiile care își schimbă destinul și vor renaște după Superluna din această noapte. Toamna le aduce noroc, bani și o poveste magică de iubire

Zodiile care își schimbă destinul și vor renaște după Superluna din această noapte. Toamna le aduce noroc, bani și o poveste magică de iubire

Zodiile care vor renaște și își vor schimba destinul după Superluna de la finalul lunii. Cea de a treia Superlună la rând din acest an, luna plină din 30 august, este o lună specială, o Superlună Albastră, așa numita „Blue Moon”. Iar potrivit astrologilor, este specială și pentru semnele zodiacale, deoarece câțiva nativi își vor schimba total viața după acest fenomen deosebit și rar.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Vara anului 2023 se încheie cu un fenomen aparte ce va avea loc în noaptea aceasta, 30 august spre 31 august. Superluna Albastră, cum este numită popular, ce traversează semnul zodiacal Pești, influențează în mod direct fiecare semn zodiacal în parte și vine cu surprize mari. Însă, după acest fenomen deosebit, câțiva nativi se vor bucura de mult noroc, bani, dar și iubire. Iată ce îi așteaptă pe norocoșii zodiacului în această toamnă.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Zodiile care vor renaște după Superluna din 30 august 

Leu

Toamna vine cu surprize pentru cei născuți sub semnul Leu. Vin vești bune de la locul de muncă și vor putea, în sfârșit, să-și îndeplinească o mare dorință pe plan profesional. De asemenea, nici pe plan sentimental nu o duc prea rău. Cei care sunt într-o relație sunt pregătiți pentru pasul cel mare, iar cei singuri este posibil să își găsească sufletul pereche.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Scorpion

Pentru semnul zodiacal Scorpion, această Lună Albastră i-ar putea aduce schimbări mari în plan profesional, asta dacă îi permit acest lucru. Această oportunitate este unică, așa că nu o rata! Totodată, acest fenomen îți aduce un plus de încredere în tine și te face să crezi din nou în iubire. Astfel, vei avea parte de noroc în această toamnă.

Fecioară

Vești bune și pentru nativii născuți sub semnul Fecioară. Luna Plină în Pești îți va fi de mare ajutor în plan sentimental, unde lucrurile nu sunt chiar așa cum ți-ai dori. Astfel, a venit timpul să fii și tu fericită în dragoste! Emoțiile pe care le vei simți vor fi intense. Pe plan profesional, lucrurile merg exact în direcția pe care ți-o dorești. Profită din plin de toate momentele.

Săgetător

Este momentul să acționezi fără să te gândești prea mult la circumstanțe. Superluna Albastră din Pești luminează visele și aspirațiile actuale pe care le ai pentru tine. Instinctul te va ajuta să rămâi deschis la oportunitățile pe care ți le oferă Universul și să le folosești pe toate în avantajul tău. 

Când va avea loc următoarea Superlună Albastră

Superluna Albastră va avea loc în această noapte de 30 spre 31 august 2023. Potrivit NASA, acest fenomen rar va mai avea loc abia în ianuarie 2037. Și totuși, ce înseamnă această Lună Albastră? Expresia se referă la raritatea ei, fiind o Lună Plină „suplimentară”, care apare atunci când un an are 13 luni pline, faţă de 12 într-un an normal.

Pe lângă fenomenul de „Lună Albastră”, va avea loc o „Superlună”, o Lună Plină care ajunge la „perigeu”: momentul în care se află cel mai aproape de Pământ – la doar de kilometri. Conform NASA, doar 3% dintre „Superluni” sunt „Luni Albastre”, iar combinația acestor două fenomene este extrem de rară, apărând doar la fiecare 10 sau 20 de ani.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191