Zodiile care vor avea ghinion în luna iulie. Nativii au parte de cheltuieli neprevăzute

Zodiile care vor avea ghinion în luna iulie. Nativii au parte de cheltuieli neprevăzute

Doar două zodii din cele 12 din horoscop vor avea parte de situații dificile, dar și cheltuieli neprevăzute, astfel că în luna iulie ghinionul va fi asupra lor. Nativii se vor certa la locul de muncă și vor avea parte de momente tensionate, astfel că vor face față cu greu acestei perioade.

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

Vești proaste pentru două zodii din horoscop! Se anunță o perioadă destul de tensionată pentru acești nativi și certurile nu vor înceta să apară în viața lor. Cei care au o relație de lungă durată vor decide să ia o pauză și să pună la punct fiecare detaliu și să-l analizeze. Nativii vor avea parte și de cheltuieli neprevăzute în următoarea perioadă, astfel că vor încerca să găsească rezolvări.

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Gemeni

Gemenii vor fi dezamăgiți de persoanele din jurul lor, iar nativii vor face față cu greu cheltuielilor din următoarea perioadă. Chiar dacă aveau în plan să meargă într-o vacanță, nativii ar putea să o anuleze pe ultima sută de metri și să găsească soluții pentru fiecare problemă din viața lor.

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

Săgetător

Săgetătorii vor traversa o perioadă dificilă, iar acești nativi vor încerca să se conformeze, însă vor fi stresați și vor încerca să rezolve niște probleme mai vechi și să găsească soluție pentru fiecare dintre ele.

Pe plan amoros, Săgetătorii s-ar putea să aibă certuri cu persoana iubită și vor decide să ia o pauză sau să meargă într-o vacanță. Dacă până acum au câștigat în plus la locul de muncă, acum situația va fi mult mai diferită și au parte de cheltuieli mari.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191