Zodiile care vor avea noroc cu carul în martie 2024. Ei vor fi norocoșii anului

Zodiile care vor avea noroc cu carul în martie 2024. Ei vor fi norocoșii anului

Pentru unii nativi, luna martie va fi cea mai norocoasă din an. Potrivit astrologilor, Mercur intră în Berbec pe 9 martie, aducând o energie de foc atât de necesară pentru a da un semnal de trezire și pentru a face persoanele născute sub anumite semne zodiacale să simtă libertatea legată de plasarea focului, dar cel mai important, să se exprime și să câștige încredere.

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Soarele intră în Berbec pe 19 martie, dând startul unui nou capitol. Eclipsa de lună puternică de lună plină va avea loc pe 25 martie, permițând nativilor să se întoarcă la prelegerile mai profunde pe care nodurile din Berbec și Balanță doresc să le transmită colectivului, scrie

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Luna martie se dovedește a fi un moment perfect pentru ca nativii Pești să își recâștige controlul. Persoanele născute sub acest semn zodiacal se pot aștepta să primească mai mult sprijin pe plan profesional, dar și pe plan financiar. Intrarea lui Mercur în Berbec pe 9 martie continuă să stimuleze curiozitatea acestor nativi și să îi ajute să își extindă orizonturile.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Peștii vor progresa și vor reuși să ajungă acolo unde își doresc. Pe plan sentimental, cei care sunt singuri vor pune ochii pe oameni mai maturi și de încredere, care îi vor ajuta să se dezvolte și să iubească necondiționat.

Martie promite să fie o lună triumfătoare și pentru nativii Gemeni. Vocația și profesia lor sunt în centrul atenției în timpul lunii noi în Pești pe 10 martie, permițându-le să înțeleagă că, pentru a ajunge acolo unde doresc să fie, sau pentru a-și menține poziția, trebuie să dea totul.

Pe 22 martie, Marte se va alătura lui Saturn și Venus. În timp ce Venus îi va ajuta pe nativi să repare relații importante, Saturn poate pune unele provocări. Menținerea unei atitudini diplomatice vor fi de ajutor pe termen lung.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191