Zodiile care vor da lovitura înainte de luna octombrie. Vor avea parte de reușite pe toate planurile, dragoste și schimbări în carieră

Zodiile care vor da lovitura înainte de luna octombrie. Vor avea parte de reușite pe toate planurile, dragoste și schimbări în carieră

Deja am intrat și în toamnă, iar această perioadă din an a fost dominată de schimbări importante pe plan astrologic. Zodiile au fost nevoite să se confrunte cu o mulțime de provocări la final de vară și început de toamnă, însă pe măsură ce înaintăm tot mai mult în toamnă, lucrurile se vor schimba, iar aceste trei zodii vor avea parte de o perioadă plină de succes, chiar până la începutul lui octombrie!

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Poate că nici nu ne-am dat seama cum a trecut timpul atât de repede, însă vara deja a ajuns la final, iar acum înaintăm din ce în ce mai mult în toamnă. Ei bine, această perioadă de tranziție nu a însemnat doar o schimbare calendaristică, ci și una pe plan astral. Zodiile au fost nevoite să se confrunte cu o perioadă destul de dificilă în această perioadă, plină de conflicte și stres. Cu toate acestea, lucrurile urmează să se schimbe pentru aceste trei zodii, iar până la începutul lui octombrie ele urmează să aibă o perioadă de vis!

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Aceste trei zodii vor avea o perioadă plină de suces, pe toate planurile!

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Leu

Pentru nativii din zodia Leu, urmează câteva săptămâni incredibile! O veste bună la locul de muncă poate veni pe neașteptate, iar o mulțime dintre problemele apărute la final de vară se pot rezolva rapid. Mai ales cu cât se va înainta mai mult în luna septembrie, Leii vor fi tot mai plini de energie și succes, mai ales pe plan financiar!

Gemeni

Nu este deloc exlcus ca nativii din această zodie să se fi confruntat cu cheltuieli neașteptate la final de vară, cât și o mulțime de planuri stricate. Ei bine, luna septembrie poate transforma ghinionul în noroc! Gemenii își pot întâlni jumătatea până la finalul lunii, deoarece dragostea plutește în aer pentru această zodie.

Scorpion

Pentru nativii acestei zodii urmează o perioadă de vis, iar până la începutul lui octombrie pot avea parte de o avansare surprinzătoare la locul de muncă! De asemenea, nu este exclus ca Săgetătorii să își găsească un alt job, unde salariul este mult mai ofertant! Luna septembrie este plină de surprize și câștiguri pentru această zodie!

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191