Zodiile care vor fi trădate de prieteni. Sfârșitul lunii iunie va fi plin de lacrimi, dezamăgire și suferință

Zodiile care vor fi trădate de prieteni. Sfârșitul lunii iunie va fi plin de lacrimi, dezamăgire și suferință

Astrele vin cu un mesaj foarte important pentru anumite zodii din horoscop. Atunci când credeau că și-au găsit adevărații prieteni, se pare că viața le pregătise, de fapt, o lecție dură. 

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Scorpionii vor fi profund dezamăgiți de prieteni

Scorpionii sunt destul de sceptici atunci când vine vorba de încrederea în oameni, însă de această dată se pare că și-au lăsat principiile deoparte și și-au pus sufletul pe tavă în fața unor persoane nepotrivite. Probabil au dezvăluit un secret sau au depus suflet în relația cu cei din jur, însă acest lucru le va aduce multă suferință.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Cineva pe care l-au considerat apropiat se va răzbuna, denigrându-i în fața oamenilor și divulgându-le cele mai ascunse povești. Până la sfârșitul lunii iunie, nativii zodiei Scorpion vor trăi cea mai neagră perioadă din viața lor și vor regreta amarnic faptul că nu au fost mai diplomați în ceea ce privește viața lor personală.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Vărsătorii și Capricornii vor realiza că prietenia adevărată nu există

Atunci când spunem Vărsător, spunem ambiție, încăpățânare, putere și diplomație, însă uneori această zodie uită că are astfel de caracteristici. Va primi cu groază vestea că a fost trădată de cel mai bun prieten și își va plânge de milă, pentru că nu a stat departe de persoanele nepotrivite. Potrivit astrelor, nativii zodiei Vărsător vor avea parte chiar și de un conflict, după aflarea veștii, lucru care nu le va aduce deloc satisfacție. Mai mult, dacă nu își vor controla impulsurile negative și nu vor lua decizii bazate pe rațiune, s-ar putea să nu mai iasă la liman.

Capricornii își vor dea seama, în sfârșit, că prietenia adevărată nu se găsește pe toate drumurile. Acești nativii au mers întotdeauna pe principiul că prietenii le sunt loiali și că nu le-ar putea greși. Ei bine, a venit momentul să se convingă de faptul că acest lucru este greșit, de cele mai multe ori, iar cei mai buni prieteni îți pot deveni cei mai mari dușmani.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191