Zodiile care vor primi mulți bani în luna septembrie. Se anunță mari schimbări pentru nativi

Zodiile care vor primi mulți bani în luna septembrie. Se anunță mari schimbări pentru nativi

Luna septembrie este una profitabilă pentru trei zodii ale horoscopului. Nativii își vor putea duce la îndeplinire toate planurile pe care l-au abandonat din lipsa de fonduri.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Se anunță mari schimbări pentru trei zodii ale horoscopului. Nativii vor reuși să își ducă la îndeplinire planurile pe care le-au amânat, iar viața lor se poate schimba. Ei vor primi sume mari în această lună și se vor bucura de darurile Universului. Care sunt norocoșii lunii.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Leu

Leii vor reuși să câștige mulți bani în luna septembrie. Indiferent că vorbim de o primă uriașă sau chiar de un câștig la Loto, nativii vor pune mâna pe o mică avere. Dacă plănuiai o vacanță, acum este momentul să mergi și totul va ieși perfect. Destinația ta ideală este una exotică, fiind înconjurată de palmieri și apă cristalină.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Scorpion

Scorpionii vor da lovitura cu noua lor afacere. Cu siguranță că este ceva inedit și vrei să o extinzi, iar banii de care te vei bucura, te vor ajuta în acest sens. Vei face schimbările necesare ca afacerea ta să ajungă la un nivel înalt, iar banii vor veni și mai mulți, în mod garantat. Totul merge perfect în viața ta, iar familia ta va fi lipsită de grija zilei de mâine, fiindcă le poți oferi tot ce își doresc.

Vărsător

Nativii zodiei Vărsător își vor duce la capăt mai multe proiecte, iar rezultatul obținut va fi și unul bănesc. Ei vor reuși să atingă succesul în domeniul de activitate pe care îl au și se anunță o schimbare în viața lor. Șeful este mulțumit de ceea ce faceți, iar totul s-a așezat cât mai frumos în viața voastră, așa cum ați plănuit de mult timp. Deși nu știați când va veni ziua aceasta, acum a sosit momentul. În domeniile unde mai aveți de lucrat, precum cel personal, nu mai este mult până la a ajunge în punctul final și să vă îndepliniți dorințele.

CITEȘTE ȘI: Trei zodii feminine care vor fi trădate de partener în luna octombrie. Nativele vor trece printr-o perioadă dificilă

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191