Zodiile lovite de ghinion în luna octombrie. A venit momentul să plătească pentru greșelile trecutului

Zodiile lovite de ghinion în luna octombrie. A venit momentul să plătească pentru greșelile trecutului

Vești rele pentru anumiți nativi! Vine o perioadă de foc, plină de ghinion, pentru anumite semne zodiacale. Astrele nu se aliniază în cazul lor, pentru că luna octombrie vine plină de probleme și încercări dificile. Vor plânge cu lacrimi amare și vor avea nevoie de mult curaj și tărie. Te numeri printre cei loviți de ghinion?

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Câteva zodii sunt urmărite de ghinion și ar fi bine să lase planurile mărețe deoparte în luna octombrie. Nu le va merge nimic bine, iar astrele nu le susțin pe niciun plan. Unele ajung să fie lovite de karma, altele au de dat explicații. Tu te numeri printre cei ghinioniști? Iată despre ce semne zodiacale este vorba.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Rac

Cei născuți sub semnul Rac vor fi supuși celor mai dificile provocări în luna octombrie. Vor întâmpina dificultăți mari în ceea ce privește gestionarea aspectelor financiare, cum ar fi facturi neașteptate sau pierderi de bani majore. De asemenea, nici pe plan sentimental nu este totul roz. Vor trece printr-un moment de neliniște emoțională și nu vor comunica deloc eficient cu cei dragi. 

Virgiliu Nanu promite sprijin total pentru investițiile în Prahova: Vizită oficială la Cameron România SA

Pești

Peștii vor avea parte de certuri cu persoana iubită, este posibil chiar să treacă printr-o separare, însă aceasta va fi de scurtă durată. Lasă orgoliul deoparte, este timpul să înțelegi că nu deții mereu adevărul și că este esențial să înțelegi greșelile pe care le faci, dar și că jumătatea ta are nevoie de mai multă afecțiune și timp petrecut împreună. E timpul ca nativii Pești să învețe să prioritizeze și viața de familie.

Vărsător

Nici Vărsătorii nu vor avea o lună octombrie prea fericită. Nativii din această zodie se vor confrunta cu o mulțime de probleme provocate de propriile lor planuri, care nu au mers așa cum s-au așteptat. Și, totodată, astrologii spun că nu este exclus ca unele probleme financiare să apară brusc în viața lor, care le vor da și toate planurile de viitor peste cap. Cu toate acestea, este important să nu îți pierzi speranța.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191