Zodiile lovite de ghinion până la Crăciun. Nimic nu le va merge bine acestor nativi

Zodiile lovite de ghinion până la Crăciun. Nimic nu le va merge bine acestor nativi

Dacă pentru unele semne ale zodiacului sărbătorile de iarnă sunt motiv de bucurie, pentru câțiva nativi ghinionul se va ține scai de ei până la Crăciun. Din păcate, astrele anunță vești proaste și momente dificile pentru ei. Nu vor sta foarte bine nici pe plan financiar, dar nici la capitolul dragoste. Iată care sunt zodiile lovite de ghinion.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Din păcate, pentru acești nativi, astrele nu au tocmai vești bune. Vor avea o perioadă extrem de grea, iar sărbătorile de iarnă îi vor prinde pe picior greșit. Te numeri printre zodiile de care ghinionul se ține scai și care vor avea parte de momente dificile?

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Săgetător

Până la Crăciun, nativii născuți sub semnul Săgetător vor primi o veste proastă. Anumite planuri pe care și le-au făcut de mult timp au fost anulate, iar programul lor este dat peste cap, astfel că se vor simți extenuați. Mai mult decât atât, nu stau foarte bine nici pe plan amoros, deoarece este posibil să aibă parte de conflicte în cuplu și ar putea fi nevoiți să ia o decizie radicală în privința relației.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Balanță

Nativii Balanță se vor simți presați de timp și trebuie să ia o decizie importantă, care nu va fi deloc în avantajul lor, din punct de vedere personal. Totodată, datorită anumitor schimbări care au loc în viața lor, vor fi puși în dificultate. Nu stau prea bine din punct de vedere financiar, astfel că vor fi nevoiți să caute soluții. Potrivit astrologilor, există și posibilitatea să aibă un conflict cu membrii familiei, cu care nu se vor putea pune de acord cu anumite lucruri și le va fi greu să găsească un numitor comn.

Taur

Taurii nu sunt așa norocoși atunci când vine vorba de bani, iar până la Crăciun vor pierde sume importante și nici nu au prea multe economii. Acești nativi vor fi nevoiți, până lucrurile vor reveni la normal, să se limiteze doar la câteva cheltuieli. De asemenea, vor munci extrem de mult și vor începe să se simtă obosiți. Astrologii recomandă să vă alocați timp pentru relaxare.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191