Zoia Staicu, directoarea RASP (iluminat public, salubritate, canalizari) si-a marit singura salariul, cu 11%! Acum incaseaza 4000 EURO lunar

Zoia Staicu, directoarea RASP (iluminat public, salubritate, canalizari) si-a marit singura salariul, cu 11%! Acum incaseaza 4000 EURO lunar

Ce sa faca si doamna Staicu, in timp ce serviciile pe care RASP-ul ar trebui sa le asigure ploiestenilor sunt cele mai slabe din tara? O marire salariala cinstita, ca doar asta inseamna pentru unii cariera in administratie – ciolan de ros!

Primaria Albesti Paleologu, amendata de Garda de Mediu Prahova! Tone de deseuri, descoperite in Cricovul Sarat

Nu a fost suficienta majorarea de 25% fata de salariul incasat de fostul director, Raul Petrescu, astfel ca Zoia Staicu si-a mai adaugat niste banuti in cont printr-o cerere aprobata cu 6 voturi din 7.

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

11%, atat a vrut Zoia Staicu in plus fata de salariul initial, majorare pe care, evident, nu o poate justifica nimeni. RASP-ul nu a devenit mai performant, iluminatul stradal nu ne orbeste si nici serviciile de salubrizare la nivel de municipiu nu ne permit sa lingem pe jos.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Astfel, la final de luna, doamna Staicu baga in buzunar frumusica suma de aproximativ 4000 de euro, banuti castigati prin munca asidua.

Nu e rau deloc! Mai ales ca urmeaza sarbatorile si stim deja ca primele de Craciun la RASP sunt substantiale.