Zoia Staicu, directoarea RASP (iluminat public, salubritate, canalizari) si-a marit singura salariul, cu 11%! Acum incaseaza 4000 EURO lunar

Zoia Staicu, directoarea RASP (iluminat public, salubritate, canalizari) si-a marit singura salariul, cu 11%! Acum incaseaza 4000 EURO lunar

Ce sa faca si doamna Staicu, in timp ce serviciile pe care RASP-ul ar trebui sa le asigure ploiestenilor sunt cele mai slabe din tara? O marire salariala cinstita, ca doar asta inseamna pentru unii cariera in administratie – ciolan de ros!

Ioana Neagu, primărița „credincioasă” din Valea Călugărească a uitat de promisiunile din campanie. Rețeaua de apă şi canal, abandonată!

Nu a fost suficienta majorarea de 25% fata de salariul incasat de fostul director, Raul Petrescu, astfel ca Zoia Staicu si-a mai adaugat niste banuti in cont printr-o cerere aprobata cu 6 voturi din 7.

Ruşinea politicii prahovene: Alin Moldoveanu (PNL), karatistul care a adus un municipiu la „rang” de comună

11%, atat a vrut Zoia Staicu in plus fata de salariul initial, majorare pe care, evident, nu o poate justifica nimeni. RASP-ul nu a devenit mai performant, iluminatul stradal nu ne orbeste si nici serviciile de salubrizare la nivel de municipiu nu ne permit sa lingem pe jos.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Astfel, la final de luna, doamna Staicu baga in buzunar frumusica suma de aproximativ 4000 de euro, banuti castigati prin munca asidua.

Nu e rau deloc! Mai ales ca urmeaza sarbatorile si stim deja ca primele de Craciun la RASP sunt substantiale.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191