Zoltan Nagy, adevărul crunt despre Irinel Columbeanu, după vizita de la azil: „Monica nu mai vorbește cu el.. El e cam ramolit, merge într-o demență…!”

Zoltan Nagy, adevărul crunt despre Irinel Columbeanu, după vizita de la azil: „Monica nu mai vorbește cu el.. El e cam ramolit, merge într-o demență…!”

Producătorul de filme pentru adulți, Zoltan Nagy, a făcut declarații incredibile, pentru Click!, despre prietenul lui, Irinel Columbeanu. Nagy l-a vizitat, zilele trecute, pe Irinel Columbeanu la azil și spune că acesta nu mai vorbește de multă vreme cu fosta soție, Monica Columbeanu, și că starea lui de sănătate s-ar fi degradat vizibil, în ultima vreme. 

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Producătorul de filme pentru adulți Zoltan Nagy a fost unul dintre prietenii care l-au vizitat, săptămâna trecută, pe Irinel Columbeanu (66 de ani) la azilul din Ghermănești, unde fostul milionar a fost internat în urmă cu trei săptămâni. 

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Nagy s-a dus acolo cu doi medici, un neurochirurg și un psihiatru, ambii în măsura să evalueze starea de sănătate a lui Columbeanu la acest moment. 

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Din păcate, Irinel nu a fost nici pe departe încântat de vizita prietenului său la azil. Mai mult, l-a acuzat că-și face reclamă pe spatele lui și i-a interzis să-l mai viziteze. 

Am fost atunci în vizită la Irinel. Eu țin legătura cu el mai strânsă de la pandemie, pentru că atunci l-am simțit destul de singur. M-a supărat comportamentul lui după ce am fost la el. 

A fost în emisiune la Cristi Brancu și m-a acuzat că am venit la el cu psiholog să-i fac reclamă, și că i-am stricat lui imaginea, că am făcut două poze acolo la azil. Eu nu am pozat în camera la azil, eu am făcut poze stând pe bancă cu cei doi medici, poze decente. El s-a supărat pe mine și a zis să nu mai vin pe acolo! 

Eu m-am dus cu doi medici acolo, un neurochirurg și un psihiatru. Doamna doctor psihiatru a mai fost și la el acasă. El a ajuns la azil stând la povești cu Adiță”, a declarat Zoltan Nagy, pentru Click! 

Zoltan Nagy ne-a dezvăluit că sunt puține șanse ca Monica Gabor sau Mr Pink să-l ajute pe Irinel cu bani, pentru chiria la azil, în condițiile în care „fosta scorpie de la Izvorani” nu mai vorbește de mult timp cu Irinel. 

Numai fiica lui, Irina, îl mai sună pe fostul milionar, ajuns acum în sapă de lemn. 

E 8000 de ron chiria la azil, dacă stă în cameră singur, la care se adaugă și medicamentația. Eu puteam să-i asigur prin doamna doctor medicamentația. 

Nu cred că se va găsi cineva să dea pentru el, lunar 8000 de lei. Cassian îl mai ține acolo maxim o lună fără bani.

Monica nu vrea sa vorbească cu el de mult timp! L-a lăsat să vină atunci în America mai mult din cauza Irinei. Ea ar fi putut să-i zică lui Mr Pink să plătească azilul.

Am vrut să-l duc la masaj erotic, a zis Cassian că are nevoie de bani, nu de masaj. 

Dar, de ce nu a dat nimeni bani până acum să-l scoată din Cosmopolis? I-am aranjat și femeie de serviciu. El nu a avut bani să se mute în noul apartament. 

În vară l-am întrebat: cât te costă la Cosmopolis, nu ți-e greu să cobori scările, nu te poți ridica?… Eu mergeam la el, îi aduceam de mâncare. L-am dus la tuns, de Florii și de Paște

Când a avut Covid, acum un an și jumătate, doar eu am fost la el spital. Nu am văzut pe nimeni să vină la el atunci. Unde era duzina asta mare de prieteni ai lui?  În realitate, mai sunt doar 1-2 prieteni discreți, care îl ajută, dar nu vor să apară. 

Eu l-am văzut! Cu trecerea timpului s-a degradat, era tot mai ramolit, mai obosit, mergea într-o demență! Vorbea aiurea despre femei, că ce sâni, ce fund are aia și aia…Uită!

Eu m-am zbătut câteva zile, în iunie-iulie, să-i caut un apartament. Am și găsit ceva la preț bun, că nu vroia să mai stea la Cosmopolis”, a mai povestit Zoltan Nagy, în exclusivitate, pentru Click!

 Irinel Columbeanu a ajuns, rapid, de la mărire la decădere! De la o avere impresionantă și un palat imens la Izvorani, fostul milionar are acum mari probleme financiare și este internat în același azil unde s-a prăpădit și tatăl său, Ion Columbeanu.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au fost căsătoriți din anul 2006 până în 2011, iar în 2007 au devenit părinții unei fetițe, Irina.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191