2.7 milioane de lei, fonduri europene nerambursabile, atrase de Primaria Draganesti. Pe ce vor fi cheltuiti banii

2.7 milioane de lei, fonduri europene nerambursabile, atrase de Primaria Draganesti. Pe ce vor fi cheltuiti banii

Primarul comunei prahovene Draganesti, Ionut Toma, a anuntat ca administratia pe care o conduce a reusit sa atraga fonduri europene nerambursabile in valoare de 2.7 milioane de lei. Banii vor fi folositi la implementarea a 3 proiecte.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

„VEȘTI BUNE!

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Urmare a demersurilor făcute după lansarea Programului Național de Redresare și Reziliență, în cursul acestei săptămâni m-am aflat la Ministerul Dezvoltării unde am semnat finanțarea pentru 3 noi proiecte în comuna Drăgănești în valoare de 2,7 milioane de lei, fonduri europene nerambursabile.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Ce investiții vom face cu acești bani:

Vom renova energetic și vom moderniza Căminul Cultural din satul Drăgănești.

Vom renova energetic și vom moderniza Școala din satul Cornu de Jos.

Vom renova energetic și vom moderniza Căminul Cultural din satul Cornu de Jos.

De asemenea în cadrul acestor linii de finanțare se vor construi și două stații de încărcare mașini electrice – cu 4 puncte de reîncărcare.

Fondurile sunt prevazute prin PNRR – Componenta 10 Fondul Local.

Trebuie să mai știți că in curând se vor semna și alte proiecte cu finanțare nerambursabila, vizând obiective noi de dezvoltare durabilă în comuna Drăgănești!”, a anuntat primarul comunei Draganesti, Ionut Toma.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191