Polițiștii prahoveni în mijlocul copiilor Școlii de Vară Mireșu Mare

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

80 de copii au făcut ca sfârșitul de vacanță să întărească ideea că „veșnicia s-a născut la sat”.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Astfel că, marți, 22 august a.c., părintele Parohiei Mireș a făcut posibilă întâlnirea polițiștilor prahoveni cu acești copii minunați chiar în curtea bisericii de pe meleagul satului Butuci.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Activitățile au fost diverse, de la învățarea regulilor de circulație, atât de importante pentru siguranța acestora, la discuțiile pe internet și așa zisele prietenii, până la informarea lor că pot deveni și ei polițiști dacă își vor dori asta.

Autospecialele de poliție au fost gazdele elevilor Școlii de Vară Mireșu Mare și au făcut ca ziua să fie una specială pentru ei și nu numai.

La finalul întâlnirii, un puzzle a întregit ziua prin descoperirea unor mesaje care să le ofere încrederea de care aveau nevoie:

*Polițiștii sunt prietenii copiilor.

*Cheamă-i când ai nevoie.

*Ai încredere în ei.

Polițiștii de la siguranța școlară, rutieră, prevenire, dar și protecția animalelor le-au transmis copiilor vacanţă plăcută în continuare și au promis că vor veghea asupra siguranței lor.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191