3 fructe pe care nimeni nu ar trebui să le mănânce. Balonează și îngrașă, mai ales la burtă

3 fructe pe care nimeni nu ar trebui să le mănânce. Balonează și îngrașă, mai ales la burtă

Fructele sunt o parte importantă a unei diete sănătoase. Ele ne oferă o mulțime de vitamine și minerale pentru un organism sănătos, însă unele dintre ele ne pot balona. Iată cele 3 fructe pe care nu ar trebui să le mai consumăm.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Fructele sunt delicioase și oferă o mulțime de beneficii organismului, având minerale, dar și vitamine. Cu toate că anumite fructe ne ajută chiar și să slăbim, veți afla că 3 dintre ele sunt asociate cu balonarea și ne pot îngrășa, în special pe abdomen. Ce recomandări a făcut medicul Tej Pratap Singh, specilist la un centru de cancer din SUA.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Mango

Mango are un gust delicios și este recunoscut pentru dulceața sa. Este plin de vitamine și antioxidanți. Cu toate că are numeroase beneficii nutriționale, conține și un număr ridicat de fibre ce pot duce la balonare, mai ales la persoanele cu un sistem digestiv slăbit.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Pepene verde

Cu toate că pepenele verde conține multă apă și ajută la hidratarea corpului, el te poate balona. Motivul este unul simplu, volumul crescut de lichid din sistemul digestiv. Deși poate crea efecte negative, trebuie să recunoaștem că gustul lui este delicios, iar în timpul verii este mult mai răcoritor.

Merele

Merele sunt bogate în fibre alimentare, vitamine și antioxidanți, având numeroase beneficii pentru sănătate. Fibrele pot duce la balonare la persoanele cu sisteme digestive sensibile.

CITEȘTE ȘI: Cum îți dai seama că e momentul potrivit pentru recoltarea strugurilor de vin. Care sunt factorii pe care trebuie să îi ai în vedere

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191