32 de șoferi au rămas fără permis în minivacanța de 1 Decembrie

32 de șoferi au rămas fără permis în minivacanța de 1 Decembrie

32 de șoferi au rămas fără permis în minivacanța de 1 Decembrie! De altfel, polițiștii rutieri au aplicat peste 600 de sancțiuni contravenționale.

Evz.ro: Cum au motivat judecatorii de la Tribunalul Bucuresti achitarea in dosarul inventat de Lucica Onea

Peste 600 de sancţiuni contravenţionale aplicate de poliţiştii rutieri ca urmare a abaterilor constatate în minivacanța de 1 Decembrie 2022.

Castrul roman de la Drajna de Sus, acceptat in Programul „Romania atractiva”. Care sunt beneficiile

Totodată, 32 de permise de conducere au fost reținute de polițiștii rutieri.

Cand o sa infunde puscaria „Zdreanță”? Fostul procuror „Portocala”, acuzat de santaj: Ofiterul DGA Ionut Radulescu sustine ca procurorul Mircea Negulescu i-a cerut bani unui afacerist ca sa nu-l „paradeasca”

În perioada 30 noiembrie – 4 decembrie, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova au continuat activităţile de combatere a indisciplinei în trafic.

Astfel, au fost instituite filtre rutiere, iar pentru siguranța traficului rutier au fost amplasate radare pe principalele artere rutiere din județ.

În cele 50 de acțiuni organizate, polițiștii rutieri au aplicat 630 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 190.000 de lei.

32 de șoferi au rămas fără permis

Ca măsuri complementare, polițiștii au reţinut 32 de permise de conducere ca urmare a neregulilor constatate în trafic și au retras 25 de certificate de înmatriculare.

Din cele 32 de permise de conducere reţinute, cele mai multe au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, pentru efectuarea unor depășiri neregulamentare, pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor aflaţi regulamentar în traversarea drumului şi autovehiculelor ce rulau pe drumul prioritar, precum şi pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

De la începutul minivacanței, polițiștii rutieri au acționat și pentru depistarea conducătorilor auto care circulă sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor psihoactive.

Au fost efectuate peste 1.000 de testări cu aparatul eltilotest și 60 cu aparatul DrugTest.

Totodată, în cadrul acțiunilor zilnice, polițiștii prahoveni au constatat 13 infracțiuni la regimul rutier.

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova vor fi prezenți, în continuare, la datorie pentru prevenirea accidentelor rutiere și fluidizarea traficului rutier pe drumurile publice din județ.

Astfel, aceștia recomandă tuturor cetățenilor să circule preventiv, să adapteze permanent viteza la condițiile meteo și cele rutiere, în special în condiții de carosabil umed sau de vizibilitate redusă.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191