Bustul regelui Burebista din Selemet, donație SMV Ploieşti, primește o nouă strălucire cu ajutorul comunității locale

Bustul regelui Burebista din Selemet, donație SMV Ploieşti, primește o nouă strălucire cu ajutorul comunității locale

BUSTUL REGELUI BUREBISTA DIN SELEMET PRIMEȘTE O NOUĂ STRĂLUCIRE CU AJUTORUL COMUNITĂȚII LOCALE

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Selemet, un mic colț de istorie din Republica Moldova, își celebrează trecutul glorios prin renovarea bustului Regelui Burebista.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Cu efortul susținut al comunității locale și donația generoasă de plăci de piatră naturală din marmură, acest simbol istoric primește o nouă viață.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Mai multe detalii despre această inițiativă de importanță istorică și recunoașterea celor care au făcut acest proiect posibil a oferit Tatiana Badan, primarul din Selemet:

„BUSTUL REGELUI BUREBISTA DIN #SELEMET ÎMBRĂCAT ÎN HAINE NOI!

Grație donației – plăci de piatră naturală din marmura oferite de băștinașul
Sasa Milcev și cu contribuția voluntară a băștinașilor, meșteri Arusoi Ion și Alexandru Popușoi, au fost efectuate lucrări de renovare a soclului bustului Regelui Burebista din scuarul Centrului Cultural din Selemet.

Menționez că acest bust a fost donat de către Asociația „Mihai Viteazu” din Ploiești, județul Prahova România, la inițiativa Cetățeanului de Onoare a localității noastre domnului Mircea Cosma.

Exprimăm înaltă recunoștință domnului Mircea Cosma și băștinașilor noștri pentru donație, muncă și contribuție esențială în realizarea acestui proiect de importanță istorică.

Nu ne uităm rădăcinile!

Dacii liberi mai dăinuie în Selemet !”.

 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191