4 vacanțe exotice cu buget redus. Destinații uimitoare care nu costă o avere

4 vacanțe exotice cu buget redus. Destinații uimitoare care nu costă o avere

Deja ne apropiem și de mijlocul lunii iulie, iar dumneavoastră nu ați mers încă în vacanță? Ei bine, Click! vine cu vești bune! Există unele locuri de pe glob unde puteți pleca oricând, fără să cheltuiți mai nimic! Iar aceste destinații sunt printre cele mai frumoase locuri de pe glob!

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

În caz că nu ați observat, deja ne apropiem și de jumătatea lunii iulie, iar sezonul estival deja este în toi. Dacă vă numărați printre românii care încă nu au plecat nicăieri, poate că sunteți în căutarea unei destinații interesante, în limita unui buget acceptabil.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Ei bine, dacă ați afla că unele dintre cele mai frumoase locuri de pe glob sunt, de fapt, printre cele mai ieftine destinații de vacanță din lume? Da, deși pare surprinzător, unele locații la care ne-am gândi că sunt complet în afara bugetului nostru sunt, de fapt, extrem de ieftine!

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Potrivit celor de la , 4 dintre cele mai frumoase locuri de pe glob sunt, în mod paradoxal, extrem de ieftine!

Johannesburg

Unul dintre cele mai importante și faimoase orașe din Africa de Sud, Johannesburg este un loc de o frumusețe rară, pe care nu veți regreta să îl vizitați. De la muzee ce acoperă fiecare subiect posibil, la un parc tematic, o veche mină de aur transformată în obiectiv turistic, până la o mulțime de evenimente muzicale, Johannesburg vă oferă tot ce vă puteți imagina. Iar asta pe lângă peisajele de vis ale zonei!

Cât despre preț, aveți o mulțime de variante „la buget”, pentru cazare! De exemplu, 2 adulți pot scoate din buzunar pentru un weekend chiar și mai puțin de 500 de lei! Practic gratuit, având în vedere experiența de care vă veți bucura!

Nassau

Vreți să vă simțiți precum un pirat al secolelor trecute? Ei bine, ce loc mai bun pentru a vă trăi fantezia decât unul dintre cele mai emblematice orașe din Caraibe: Nassau. Astăzi capitală a insulelor Bahamas, acest oraș vă promite o experiență de neuitat, iar priveliștile de care veți avea parte sunt de o frumusețe rară! Ce-i drept, față de Johannesburg, Nassau este ceva mai scump. Pentru un weekend, 2 adulți pot plăti undeva în jur de de lei, iar dacă vedeți un preț atât de mic, profitați imediat, deoarece este o raritate!

Malé

Poate că nu ați mai auzit de acest oraș, dar cu siguranță veți recunoaște țara a cărei capitală este Malé: Maldive. Acest loc parcă desprins din Paradis este surprinzător de ieftin. De exemplu, nu este exclus să găsiți oferte de cazare sub de lei, pentru un weekend. Iar această țară nici nu mai are nevoie de vreo introducere, cu toți știm că este o bijuterie a turismului.

Dubai

Poate că pentru mulți dintre noi există stereotipul că Emiratele Arabe Unite sunt o țară în care turismul nu este accesibil decât pentru milionari și vedete. Ei bine, deși această țară vă poate oferi un lux dincolo de ce ne putem imagina, ori permite, există și o mulțime de opțiuni „la buget”.

De fapt, este foarte ușor să găsiți cazare pentru un weekend la prețuri sub de lei! Da, vă puteți bucura de frumusețea din Dubai la un preț extrem de accesibil, așa că de ce să nu profitați și să mergeți într-o vacanță acolo?

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191