5 funcții ascunse ale aspiratorului robot

5 funcții ascunse ale aspiratorului robot

Dacă v-ați dorit până acum să vă cumpărați un nou aparat de curățare însă nu ați știut ce să alegeți, atunci rămâneți cu noi. În rândurile ce urmează ne propunem să vă ajutăm pe această cale prin a vă vorbi despre aspiratorul robot și funcțiile sale ascunse. Astfel, la final, veți afla dacă vi se potrivește sau nu și apoi, veți putea face cea mai bună alegere pentru dumneavoastră și familie. Fără să mai stăm prea mult pe gânduri, să începem!

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Pe piața din domeniu există o mulțime de modele de aspiratoare. De la cel clasic cu sac sau modern cu auto cleaning, până la aspiratorul vertical și cel tip robot, aveți o gamă largă de modele din care să alegeți. Însă, dacă v-ați întrebat vreodată care sunt avantajele aspiratorului robot și de ce toată lumea este atât de încântată de el, aflați că acest articol vă este dedicat. În continuare vă vom enumera cinci funcții mai puțin cunoscute ale acestui aparat, în speranța că vă veți convinge de utilitatea sa. Astfel, veți afla dacă avantajele de care dispune vă sunt de folos și vă veți putea hotărî în direcția achiziționării de aspiratoare. Așa că haideți să aflați cu ce surprize vine acest dispozitiv.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

 

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Prima și cea mai importantă funcție pe care o vom aminti astăzi este capacitatea aspiratorului robot de a detecta marginile și de a evita căzăturile. Fiind un dispozitiv smart, acest aspirator va putea să mapeze casa dumneavoastră de unul singur și astfel, va evita orice loc inaccesibil sau care l-ar putea pune în pericol. De exemplu, dacă folosiți aplicația pentru a-l programa să aspire holul de la etaj cât timp dumneavoastră sunteți plecat, el va ști până în ce zonă să se deplaseze și astfel, nu veți mai sta cu grija că poate cădea pe scări și se poate strica. Capacitatea sa smart de a capta virtual încăperea fac ca această funcție să fie cea mai interesantă.

 

A doua funcție ce merită menționată în articolul de azi este următoarea: are capacitate de self cleaning. Da, da. Ați citit bine. Un astfel de aparat de aspirare se poate curăța de unul singur. Dacă optați pentru un model mai avansat care dispune de stație separată de andocare, veți regăsi de cele mai multe ori și o stație de self cleaning. După cum vă spuneam și mai devreme, acestea sunt niște aspiratoare smart, lucru ce le permite să înregistreze zilele în memoria sa și astfel, să știe când anume trebuie să se curețe și când nu. Cele mai avansate dintre modele pot stoca praful și până la 30 de zile în rezervor. Așa, vă veți bucura constant de o casă curată și ordonată.

 

Trecem la următorul subiect și ne găsim impresionați de încă o funcție interesantă: acest aspirator poate fi setat să curețe doar anumite zone din casă, fără să intre în alte camere decât cele în care îi este permis. Tot cu ajutorul aplicației de pe telefon îl veți putea controla, programa și seta să curețe doar baia, dormitorul sau holul, de exemplu. Aparatul de curățare va crea apoi un set de bariere virtuale de care nu se va atinge sub nicio formă. Astfel, îl puteți folosi fără griji, în orice încăpere din casă. Aveți nevoie să curățați sub canapea? Nicio problemă! Sau poate doriți să curățați pragurile de la fiecare ușă? Zis și făcut! Nu trebuie decât să activați această setare din aplicație și vă bucurați de confort în curățare.

 

Iată-ne ajunși la penultima funcție de azi. În a patra categorie regăsim capacitatea aspiratorului robot de a detecta diferite obiecte din casă și a evita accidentele. S-a întâmplat vreodată să aveți o șosetă sau o batistă căzută pe jos, într-un loc mai greu de accesat, iar atunci când dați cu aspiratorul, să o prindeți în furtun din greșeală? Ei bine, cu acest roboțel de curățare nu veți mai întâmpina asemenea situații. Tot datorită funcțiilor sale smart, roboțelul va reuși să analizeze obiectele de pe podea și astfel, le va evita, special ca să nu le aspire. El poate să evite de la obiecte mari, cum ar fi scaunele și canapelele, până la obiecte mici precum șosetele sau papucii. E tare folositor, nu-i așa?

 

Nu în ultimul rând, am ajuns și la a cincea funcție de astăzi. Aici regăsim capacitatea de auto încărcare. Majoritatea roboților de curățare vin cu stație de andocare, după cum vă spuneam mai sus. Însă ce face această funcție să fie interesantă este faptul că, atunci când rămâne fără baterie, roboțelul merge de unul singur către stația sa de andocare și se pune la încărcat fără ca dumneavoastră să faceți vreun pas în plus. Așa, dacă dumneavoastră sunteți în bucătărie pregătind cina și roboțelul la etaj, aspirând holul, nu vă veți mai îngrijora că se poate opri în mijlocul programului de curățare pe cine știe unde prin casă.

 

Acum că ați aflat de ce funcții dispune acest aparat, ce spuneți? Vi se pare potrivit pentru dumneavoastră sau vă mai gândiți un pic? Oricum ar fi, noi sperăm că acest articol v-a fost de folos și că v-am îndrumat spre alegerea potrivită. Acestea fiind spuse, vă dorim happy shopping și curățare plăcută. Pentru și mai multe informații, nu ezitați să navigați mediul online.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191