75 de familii din satul Poiana Trestiei vor avea o masa imbelsugata de Craciun multumita politistilor de la IJP Prahova

75 de familii din satul Poiana Trestiei vor avea o masa imbelsugata de Craciun multumita politistilor de la IJP Prahova

Politistii din cadrul IJP Prahova au fost renii lui Mos Craciun pentru 75 de familii din comuna Cosminele, carora le-au oferit pachete cu alimente si alte daruri, de Craciun!

Mesaj din partea judecatorilor pentru „Portocala si Onea”: Magistrati cu un profil nesanatos

„FĂ UN SAT SĂ ZÂMBEASCĂ!

Un băiețel de cinci ani din Ploieşti, diagnosticat cu leucemie, are șanse la viată dacă îi suntem alături

Ziua de ieri, 21 decembrie a.c., a fost o zi importantă pentru noi, polițiștii prahoveni, ziua în care ne-am propus să fim din nou alături de bătrânii satelor prahovene, de această dată, ,,renii” noștri cu girofare purtându-ne în comuna Cosminele, satul Poiana Trestiei.

OPC a amendat Ploiesti Shopping City, dupa ce ziarul nostru a publicat imagini cu mizeria de la fast-food-uri

Așa cum v-am povestit și anul trecut, am ales să ajutăm un sat, deoarece noi toți avem origini acolo și pentru că în sate au mai rămas bătrânii, care, în cele mai multe cazuri nu duc o viață prea bună.

75 de familii s-au bucurat de pachetele cu cele necesare unei mese bogate de Crăciun, sărbătoare care nu este așteptată de noi toți la fel.

Din cercetările noastre din cadrul campaniei, a rezultat faptul că una dintre familiile din comună ar avea mai multă nevoie de noi, astfel că, prin mobilizarea noastră le-am dăruit alimente, dulciuri și haine copiilor, precum și un obiect de uz caznic nelipsit din casa fiecărui om.

Prin activitatea de ieri, în sufletele noastre s-a consolidat și mai mult zicala ,,Să dăruiești este mai frumos decât să primești”.

Noi am primit căldura oamenilor în vârstă și zâmbetele copiilor care au ieșit la porți să înțeleagă de ce sunt atâtea autospeciale de poliție în comuna lor și asta ne-a fost de ajuns.

Corpul Național al Polițiștilor s-a alăturat cu bucurie campaniei noastre.”, se arata in comunicatul IJP Prahova.

Phonline.ro saluta initiativa politistilor prahoveni!

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191