„8.000 de lei în mână”: Meseria surpriză în care salariile au explodat. „Întrebăm la prieteni şi nu găsim”

„8.000 de lei în mână”: Meseria surpriză în care salariile au explodat. „Întrebăm la prieteni şi nu găsim”

Răzvan Muşat este un tânăr care îşi construiește casa visurilor sale. Ştie exact ce vrea şi nu renunţă, chiar dacă ultimii doi ani au fost un adevărat test al nervilor. Prima echipă de construcţii a plecat după doar 4 luni în Italia, unde era mai bine plătită, iar a doua firmă nu s-a ridicat la standardele impuse. 

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Răzvan Mușat, proprietar casă: Ne-am dorit o calitate, ne-am dorit calitatea raportată la banul plătit. S-a greşit mult în structură, s-a greşit foarte mult în izolare pot să spun. Am avut mereu etape în care s-a greşit.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Iulia Pop, reporter Observator: Drumul de la o casă… la acasa este pavat cu foarte multe lecţii preţioase pentru proprietari. Doar aici, cel puţin de euro au ajuns pe apa sâmbetei tocmai din cauza greşelilor muncitorilor.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Acum, după îndelungi căutari şi aşteptări, Răzvan a găsit o echipă de meseriaşi, care să-i termine casa mult visată.

Răzvan Mușat, proprietar casă: Patru luni de zile ne-am chinuit să găsim oameni, să găsim o firmă serioasă, şi patru luni până au venit. Opt luni în care ne-am chinuit, ne-am ros unghiile şi ne-am stresat că nu vom mai ajunge să terminăm casa.

Echipa de meseriaşi este condusă de Denis Tololoi, care ştie foarte bine cât de greu este să găseşti oameni pricepuţi şi serioşi. Şi el, la rândul lui, îi caută cu lunile.

Preţul se stabileşte pe metru pătrat şi variază în funcţie de complexitatea lucrărilor şi a materialelor folosite. Şi salariile meseriaşilor sunt destul de mari. 

Denis Tololoi, manager firmă de construcții: Cred că este unul dintre cele mai bine plătite domenii. de lei în mână, în sus. Un meseriaş ajunge la 7000 – 8000 de lei în mână, angajat.

Cu toate acestea, oamenii găsesc cu greu un meseriaş bun. Potrivit specialiştilor, criza acută de meseriaşi va continua să se adâncească, iar în următorii ani am putea chiar să rămânem fără instalatori sau electricieni români.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191