Meijers vrea să celebreze statutul de tătic

Meijers vrea să celebreze statutul de tătic

Cel mai utilizat fotbalist al Petrolului, Bart Meijers, vrea să celebreze statutul de tătic. Adică, după ce înscrie vrea să-și bage mingea sub tricou și să dedice golul soției sale însărcinată. Asta cu atât mai mult cu cât Meijers a aflat, recent, că va fi tată de băiat! Olandezul își dorește să facă acest gest chiar la Craiova, cu ocazia meciului de mâine seară. Fundașul a marcat în meciul cu UTA, însă atunci golul său a fost anulat.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Bart Meijers:”Este dezamagitor ca acel gol nu s-a validat, dar arbitrul a anulat reusita asa ca ce puteam sa mai fac? Am vazut reluarea dupa meci si nu sunt convins ca a fost cea mai buna decizie. Imi doresc sa marchez la urmatorul joc si sa-i dedic golul sotiei, ar fi un gest dragut din partea mea. In privinta jocului cu Craiova cred ca va fi unul foarte dificil. Este una dintre cele mai bune echipe din play-out, o formație căreia îi place să atace, care are jucători de calitate, cum sunt Bauza, Baeten, de aceea trebuie să fim foarte atenți. Dar, și noi suntem într-un moment bun după ultimele rezultate, avem un moral bun, atmosfera este excelentă și putem să luptăm și să ne propunem un rezultat favorabil”- a declarat Meijers.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

FCU Craiova și FC Petrolul se întâlnesc în derbiul din play-out, iar „galben-albaștrii” speră să-și păstreze invincibilitatea dobândită în fața oltenilor pe parcursul acestui sezon de Superliga. În prima fază a campionatului, Petrolul a câștigat la limită, scor 1-0, meciul din deplasare, jucat, atunci, la Tg. Jiu, pentru ca în retur, pe „Ilie Oană”, duelul să se termine nedecis, 1-1.

Florin Pîrvu:,,Craiova are un lot valoros, cu jucători care pot face diferența, dar și noi venim după două victorii consecutive. Avem încredere și sunt premise să facem un joc bun și să ne întoarcem cu puncte de la Craiova. Poate că pare un clișeu, dar cel mai important meci este cel care urmează, nu mă gândesc la faptul că am putea termina pe primul loc în play-out. Sunt echipe apropiate valoric, orice punct contează și nu trebuie să picăm, acum, într-o capcană și să spunem că ne batem să câștigăm play-out-ul! Nu, trebuie să avem foame de rezultate în continuare, să adunăm puncte”- a declarat și principalul Petrolului.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Derbiul play-out-ului se va disputa vineri seară, de la ora 21.00, pe Arena „Ion Oblemenco”. Înfruntarea va fi arbitrată de o brigadă formată din: Cătălin Popa (Piteşti), A1: Ovidiu Artene (Vaslui) A2: Romică Bîrdeş (Piteşti). Arbitru VAR: Marcel Bîrsan (Bucureşti), Arbitru AVAR: Radu Ghinguleac (Bucureşti). Rezervă: Iulian Dima (Bucureşti). Observatori de arbitri: Vasile Bratu(Slobozia). Observator de joc:Marian Bucurescu(Bucuresti).

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191